anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-ati ingrasat in iarna asta? eu am luat 5 kg le urasc, ce faceti sa slabiti?
Fara sport ca fac destul, sala, bicicleta, etc.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Si eu m-am ingrasat un pic. Incerc sa slabesc. In primul rand incerc sa am o alimentatie corespunzatoare. Pe langa aceasta fac si sport.

| cristinela a răspuns:

Cu toate sarbatorile astea am luat si eu ceva in greutate.Nu stiu cat, ca nu am cantar da se vede ceva pe burta si solduri.Eu fac foarte multe dulciuri in casa si mananc foarte multe.Asa ca am renuntat sa mai mananc dulciuri si paine. Sport nu am timp sa fac, dar la mine totdeauna a dat roade faza fara paine si dulciuri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rebeca, nu ti-am spus sa nu te mai ingrasi si mi-ai promis ca ma asculti? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu confusedconfused, inca nu m-am cantarit! Daca ar fi dupa vazut, mie nu mi se pare ca am pus nimic, desi am mancat destulhee hee.

| maya_7683 a răspuns:

Eu am luat ceva kg dar, pentru mine e o realizare ca la cit eram de slabanoaga mai ca ma sufla vintul.Las' Alllinna ca vine primavara, faci mai multa miscare si le dai jos inapoihappy

| AsU_2581 a răspuns:

Si eu m-am ingrasat un pic... da fac sex zilnichee hee). si slabesc rapidbig grin

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Cred ca m-am ingrasat putincryingadica ma simt mai grealaughinginsa fac aerobic, alerg, bicicleta.pfff vreau patratelehappypaaa

| dorinaugustin a răspuns:

Depinde de situatia in care ma aflu...insa eu nu am probleme cu ingrasatul! Acum ca sa ai o silueta perfecta o conditie ar fi si " don't worry, be happy", vezi pana la urma toate depind de asta! happy

| karatistu04 a răspuns:

Sex de 3 ori pe zi draga si ai sa slabesti eu am incercat si am slabit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ρЯíи¢ėšš o sa incerc multumesc.

| märzblume a răspuns:

Hi, scmpo! iti sugerez sa bei multa apa si ceai verde (cu putina zeama de lamaie). eu nu ma prea pot abtine de la mancare si nici sport nu fac decat rar, dar facand asa cum ti-am sugerat am slabit atat de vizibil intr-o perioada app scurta, ca am fost de-a dreptul surprinsa de efect! plus tenul e mult mai curat si mai luminos.bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@märzblume, multumesc frumos pentru sfat, dar eu sunt contabila si mereu pe drumuri n-am mereu toaleta in drum mai ales prin oras, ar insemna daca beau multe lichide sa ajung la buda la 30 de minute-1 ora, imposibil.

| märzblume a răspuns:

Asta-i adevarat sad (chiar ca trebuie sa mergi ...de vreo doua sute de ori pe zi ) sorry...