Cu mai multe, dar nu am vorbit cu ele, nu prea m-a interesat.
Am văzut pe plajă[Copchilu' de aur , mare vedeta, Andreea Bălan etc.], în supermarket[vreo 3 actori, dar chiar nu îmi amintesc acum numele lor], în mall[Răduleasca, Zoli de la Sistem, Americanu' ca a jucat în ''La bloc''], în maşină[Loredana Groza] şi cred că şi pe alţii, dar nu mi-i amintesc acum Pe aproape toţi pe care i-am zis i-am văzut vara asta.
Deci.am facut poze cu Treistariu(avea un concert la Tomis Mall in C-ta)Virgil Iantu(era si el prezent la meciul Romaniei), Chivu, Radoi, F.Petre,Lobont,Ogararu,Muresan,Mutu,Pantilimon(in timpul pregatirii de la Constanta inaintea meciului cu Franta) si am si autografe de la ei.De vazut l-am vazut pe Romica Tociu(de la Bingo Metropolis), Simona Sensual si Nelu Ploiesteanu.
Simplu, 3SudEst, Sistem, Nicoleta Luciu (printre cei care au fost la zilele orasului si am facut poze cu ei). In vara asta, l-am vazut pe Puya(chiar imi doream foarte tare sa-l vad) si pe Guess Who. Iar pe Connect-r si Claudia (ex-Cream) i-am vazut la emisiunea "Aruncati din tren"(au fost la mine in oras ) :*
Adi Minune, eram la trecerea de pietoni, iar el a trecut cu jeepanu' pe langa mine.
Poate da, dar nu am dat importanta! Daca e vedeta ca si Magda Ciumac...mai bine nu o vad!
Da, cu Cristina Rus. Eram in masina la stop si in masina de langa mine era ea. Si l-am mai vzut pe Gutza in aeroport. (ce mai vedeta e si ala ...bleax!)
Am dat noroc cu Lobont pe cand juca la Rapid:->...Era prieten cu unchi-miu, care e comentator sportiv...Numa' ca pe atunci eram micut si nu prea stiam cine e
Cu alea de la blaxy girl, pentru ca o colega e obsedata de rucsy si e si prietena cu ea si uite asa.
Cu drag, Diana.