anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-ati intrebat vreodata cum ar arata lumea de astazi daca Hitler ar fi castigat razboiul, cum ar fi aratat Romania.Romania fiind cel mai serios aliat la vremea aceea, ar fi putut recupera toate teritoriile furate de sovietici.
Dacă românii nu părăseau Axa în august 1944 şi luptau până la capăt alături de germani, războiul s-ar mai fi prelungit cu încă cel puţin şase luni, timp suficient ca industria germană să finalizeze proiectul de fabricare a armei lor secrete, adică a bombei atomice nemţeşti, iar soarta războiului ar fi fost alta.
Cat de mare putea sa fie Romania, ce economie si ce statut ar fi avut in Europa? Mandri ca sunteti romani?

4 răspunsuri:
| DeeDee a răspuns:

Soarta razboiului ar fi fost alta, dasad
Cred ca daca ar fi avut nemtii destul timp sa finalizeze bomba atomica(desi nu vad cum noi Romania le-am fi putut oferi 6 luni), razboiul s-ar fi transformat intr-un razboi atomic intre SUA si Germania si fiecare si-ar fi bombardat aliatii. Nu cred ca ar mai fi ramas nimic din Romania sad sau daca ar fi ramas, imi imaginez ca in acest moment as avea o mana si 5 picioare. Eu nu cred ca as putea sa ma uit in oglinda.

Mandra ca sunt romancalaughing

Deci - nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite,o sa raspund altadata la aceasta intrebare, acum ma depaseste, o sa iti scriu raspunsul meu cand o sa imi mai fac eu textul corect.Stiu oricum funda nu dai, nici nu cred ca imi trebuie. Oare asa sa fie?!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa cum am promis am revenit cu raspunsul meu.
Daca Hitler i-ar fi invins pe rusi ar fi avut sanse sa castigi razboiul; daca la batalia de la Leningrad i-ar fi atacat pe rusi din nord si din sud, nu numai din vest sigur ii invingea.
In orice caz, romanii nu ar fi avut vreun mare statut deoarece Germania nazista ar fi fost cea mai mare putere si nu tinea cont de teritoriul romanesc.Intrebarea care ma framanta cel mai mult este: ce s-ar fi intamplat cu lumea daca Hitler impreuna cu aliatii sai castiga razboiul? Oare aliatii Germaniei pe Italia Fascista si Japonia ar fi avut acelasi statut cu cel al nemtilor sau Hitler ii cotropea si ii facea vasalii Republicii de la Weimar? Din pacate nu pot afla asta niciodata.

Răspuns utilizator avertizat