Soarta razboiului ar fi fost alta, da
Cred ca daca ar fi avut nemtii destul timp sa finalizeze bomba atomica(desi nu vad cum noi Romania le-am fi putut oferi 6 luni), razboiul s-ar fi transformat intr-un razboi atomic intre SUA si Germania si fiecare si-ar fi bombardat aliatii. Nu cred ca ar mai fi ramas nimic din Romania sau daca ar fi ramas, imi imaginez ca in acest moment as avea o mana si 5 picioare. Eu nu cred ca as putea sa ma uit in oglinda.
Mandra ca sunt romanca
Deci - nu.
Asa cum am promis am revenit cu raspunsul meu.
Daca Hitler i-ar fi invins pe rusi ar fi avut sanse sa castigi razboiul; daca la batalia de la Leningrad i-ar fi atacat pe rusi din nord si din sud, nu numai din vest sigur ii invingea.
In orice caz, romanii nu ar fi avut vreun mare statut deoarece Germania nazista ar fi fost cea mai mare putere si nu tinea cont de teritoriul romanesc.Intrebarea care ma framanta cel mai mult este: ce s-ar fi intamplat cu lumea daca Hitler impreuna cu aliatii sai castiga razboiul? Oare aliatii Germaniei pe Italia Fascista si Japonia ar fi avut acelasi statut cu cel al nemtilor sau Hitler ii cotropea si ii facea vasalii Republicii de la Weimar? Din pacate nu pot afla asta niciodata.