anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-ati intrebat vreodata cum ar fi fost lumea daca Hitler castiga al 2 razboi mondial? Cert e ca in 70 de ani de atunci pana acum, nu ar mai exista evrei sau oameni de culoare ( negri tigani etc) pe fata pamantului.

54 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Mda sad Bietii copii. De ea nu-mi pare rau ca a fost proasta.
Dar cum sa omori un copilas?

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu doar unul, ci sase.laughing))
Pff, gandeste-te cate experimente oribile a facut Mengele pe ei...

Awwwww. Esti atat de draguta. ^_^

Ps. Sa stii ca si Endo e foarte de treaba. Are momentele lui.:))

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Blasfemie laughing.

| KodrutZ a răspuns:

Existau, in USA. Doar ca s-ar fi prelungit razboiul mult si bine. Conditia ca Hitler sa cistige ar fi fost... de fapt multe. Printre care si ca americanii sa nu dezvolte arma atomica. Asta una la mina. A doua la mina, japonezii sa nu fie cretini cum au fost si sa subestimeze americanii. Preferabil ar fi fost sa nu ii bage pe americani inainte sa se termine panarama in Europa. E... e multe de spus. Misto era ca nea' Hitlerica era si vegetarian si nefumator. Spre deosebire de betzivanii ratati care au cistigat razboiul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In 50 de ani o sa se cheme Rromania la cum se inmultesc aia, stai sa vezi laughing.

anonim_4396

Stiu ca e de treaba, dar imi place sa fac misto de el laughing Are niste reactii laughing

Daalaughing). E simpatic cand se enerveaza.laughing)

anonim_4396

Plus ca era nesabuit.
Si nu inteleg de ce era asa pus pe gemeni.
Cat de diabolic sa fi sa omori copii?

Un nebun. Cel mai naspa era ca ii tortura, facea experimente pe ei, ii ciopartea (fara anestezie), erau tinuti pe post de cobai.

anonim_4396

N-avem.

| Sociopat a răspuns:

Tinand cont de faptul ca-s alb, mi-e indiferent.

anonim_4396

Doub are dreptate, dar ii era rusine sa zica ca sunt CEL mai de treaba de aici, nu doar de treaba big grin

| Liviu a răspuns (pentru anonim_4396):

Te invit atunci sa traiesti alaturi de ei.Sa asculti manele la maxim sambata duminica + fumu de la gratarul lor la geamul tau + dialectu si nesimtirea lor.Nu sunt chiar asa de rasist, insa am trait pe pielea mea cateva de genu happy si am vazut, si nu cred ca e bine deloc laughing

rolling on the floor)))))))))))))))laughing))))rolling on the floor)))).
Cum ti-ai dat seama ca mi-e rusine?blushingblushing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Liviu):

Am zis ca am vazut unul care era normal. Pe restul nu-i suport. Era coleg cu mine. Era foarte inteligent. Ce engleza stia copilul ala...

anonim_4396

Cata modestie smug

anonim_4396

Modestia mea nu e nici pe sfert cat a ta asa ca shh raised eyebrows

anonim_4396

Eh, globul magic.

Pfff, da.

anonim_4396

Cine? Eu surprise?
Eu care iti raspund atat de frumos la intrebari, care te corectez ca sa alegi calea ce buna, care te ajuta raspunzandu-ti la intrebari si care comenteaza la raspunsurile tale?
Vrei sa insinuezi ca nu sunt modesta? raised eyebrows
Minti.

| Ciumpi35 a răspuns:

Ar fi fost alt prezent. Fara negrii si evrei. Oamenii tot de **** ramaneau.

| raresandrey a răspuns:

Hitler nu a fost om, nici aghiotantii si nici acolitii lui, au fost intruchiparea raului.

| DabiJaWL a răspuns:

Ce s-ar fi intamplat daca Germania castiga razboiul?
1. Uniunea sovietica ar fi fost stearsa de pe fata pamantului.
2.In zilele de azi nu se stia ce este un atentat terorist.
3.Hitler nu a preluat o putere mondiala, ci mai degraba un stat falit. Tratatul de la Versailles din 1919 a impus poporului german plati compensatorii de trei ori mai mari decat valoarea tuturor proprietatilor de pe teritoriul Germaniei. Prin urmare, tara a fost lovita de o inflatie extraordinara, o paine ajungand sa coste cateva milioane de marci germane. Germania avea visteria goala si o datorie enorma. O multime de case si ferme au fost pierdute in fata speculatorilor si a bancilor evreiești. Majoritatea populatiei era nevoita sa locuiasca in bordeie si sa moara de foame.
Spre deosebire de politicienii din ziua de astazi, Hitler s-a tinut de cuvant. Cand a ajuns la putere, in 1933, si-a emis propria moneda, impotrivindu-se astfel cartelurilor bancare internationale. A pus in aplicare un plan de lucrari publice, pentru care a platit prin niste obligatiuni, numite certificate de trezorerie de munca. Astfel, nazistii au oferit germanilor milioane de locuri de munca, iar aceste certificate, neavand acoperire in aur, nu puteau fi valorificate de banci. Era vorba doar de niste chitante pentru munca si materialele livrate guvernului. Oamenii valorificau acele certificate pentru alte bunuri sau servicii.
Nazistii au fost capabili sa transforme o Germanie falimentara in cea mai puternica economie a Europei, in doar patru ani, inainte chiar de inceperea programului de inarmare
El dorea un singur stat in Europa si o economie prospera. Daca nu observați, tot ce a facut Hitler rezista si in ziua de azi. Conducători din zilele noaste se gândesc cum sa își umple buzunarele, Hitler se gândea la soarta tari si la soarta oamenilor.