| Beny80 a întrebat:

V-ati luat bataie vreodată?
Cred ca fiecare băiat s-a bătut măcar o data în viața lui.
Și care a fost cea mai mare bataie pe care a-ti luat-o?
Aștept povestiri.????

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Eu mereu am crezut ca rezolvarea se poate prin cale pașnica, dar in România nu se poate, m-am născut in locul neprotivit, anul trecut unu avea chef de bătaie, i-am dat cu gaz in ochii când a început sa se comporte ca un gunoi, sa vezi cum plangea acolo

| Beny80 explică (pentru RAY):

Aa,destul de amuzantlaughing
Întrebarea e dacă ai luat vreodata?
winking

| RAY a răspuns (pentru Beny80):

Nu

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu am luat bătaie, nu am bautut pe nimeni și nici nu am participat vreodată la o bătaie drept dovada că nu e obligatoriu sa fim toți smardoi

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

N-am avut ocazia, mereu am avut "spate" sau spray...
Am dat multe declaratii, in schimb.

| Mosotti a răspuns:

Nu fiecare baiat s-a batut, f multi nu, ca doar golanii se bat intre ei, oamenii necivilizati, adica doar oamenii de slaba calitate.
Eu nu am luat bataie pentru ca mereu am avut grija sa am oameni okey pe langa mine.
Dar si daca m-ar ataca cineva nu m-as bate pentru ca in bataie se poate lasa cu probleme de ambele parti, asa ca de ce sa nu se lase doar pentru atacator?! Am alte metode mai dure, dar functioneaza, imobilizare, apoi ori plecat de acolo, ori chemat politia.

Si la scoala generala am fost la clasa A adica unde erau copiii cei mai de calitate (stim ca, cu cat urca literele, clasele is de mai proasta calitate).
La liceu am fost la D, dar tot cat de cat era ca, comportament, la carte erau mai slabi.

| SilentRain a răspuns:

Doar o data? Școala în Ro e un fel de mini Jilava

| Mosotti a răspuns (pentru SilentRain):

Depinde de scoala, depinde de calitatea copiilor, majoritatea is mai okey, ceva mai putini sunt violenti, nici nu putea fi altfel, ca asa s-ar fi dus societatea dracu, nu poate o majoritate sa fie nasoala, ca n-ar mai exista acea societate.

Ca majoritatea acu nu mai invata, e altceva, dar aia nu cont, ca are nevoie tara de multi pentru munci mai de jos.
Ca aia care invata oricum exista si ajung aia care sunt.

Răspuns utilizator avertizat
| ionur a răspuns:

2vs1 ezzzzzz -_- ei sau pus cu cine nu trebuie le-am zis ezzz kițz ca va luați somn da ei nu ca te bate ca nu știu ce și nu știu cum eeeee atuncia a trebuie sale dau o lecție sa știe cine este periculosul a fost ezzz -_- mai întâi l-am prin le ăla din stânga i-am băgată mâinile în puzunar și i-am dat 2 palme Ciaaaa ciaaaa el deja era terminat Săracul ma implora sa încetez și na cât sa dai deja ma plictiseam 2 ore într-una i-am dat numai palme l-am lăsat pe asta da pe ăla care ma făcut gras nu l-am iertat pe ăla l-am pus sa se suie în autobuz fără bilet și sa mearga fără telefon acasă o adevărată trauma pentru el de ce? Pai cine mai posta story pe insta? Sau cine mai îl filma când trecea pe rosu la tiktok? Ce sa zic sunt un adevărat malefic mam abținut sa nu-i bag telefonul la amante Da am zis lasă ķițz face dracu spume la gura și maiu belea pe Cap și după trebuie sa-i bat și pe alți știu știu sunt periculoase ce sa faci nai ce faci sunt în adevărată badboy.

Răspuns utilizator avertizat
| ionur a răspuns (pentru DracuIa):

Ez bro 2vs1 -_- le-am zis la kițz sa stea cuminte nu au înțeles.