| Oxanna a întrebat:

V-ati risca viata pentru persoana pe care o iubiti? Motive...si funodi, normalwinking La baieti vreau si modul in care ati face'o, sau de ce ati face'owinking

Răspuns Câştigător
| CarmenR a răspuns:

Da pentru ca stiu ca persoana respectiva ar face la fel.

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu.Viata mea nu e asa de importanta ca sa o mai si risc, pierzand-ooh go on

| mgtow a răspuns:

Eu sa iubesc laughing prefer sa ma impusc in cap daca ajung in situatia asta, la cata nesimtire e in lume mai bine viata e in singur

| User a răspuns:

Nu mi-as risca viata pentru nimeni. Pentru mine, eu sunt cel mai important si cred ca asa ar trebui sa fie la toata lumea.

| nobody_9468 a răspuns:

Eram pe cale sa zic ca da... dar ma gandesc ca pe el il doare-n cur de minestraight face. Chiar azi i-am zis prietenei mele ceva de genul"Stii...eu n-am vrut sa recunosc niciodata, dar il iubesc" la care ea"In sfarsit recunosti, eu imi dadusem seama de mult timp". M-a lasat masca, mai ales ca in ultimul timp i-am provacat lui numia problemehee hee.
Mai, sincer ceva ceva as face pentru el... dar viata nu mi-as da'olaughing. Nu meritastraight face. Una e ca il ador, alta e sa-mi risc viata pentru o iluziestraight face. M-a facut fericita, chiar foarte, dar si trista cum n-am mai fost.
Oricum chiar daca acum trec prin acel moment in care vreau sa-l dau naibii si incerc sa-l uit sunt constienta ca setimentele ce au inflorit in 5 luni nu mor in 5 zile. Oricum daca ar fi ceva, l-as ajuta cum as putea-financiar, sprinjin moral, dar sa-mi dau viata e exageratstraight face.

Bafta.

| Oxanna explică:

Ma asteptam la raspunsrui pozitive, totusi, gadniti-va ca ea/el e persoana cu care v simtit fericit/a mai astept opiniii... sper sa ma maultumeasca macar una ca sa pot da funodiul promissad

| 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。 a răspuns:

Buna Oxanna...
Poate mi-as risca viata pentru persoana iubita, doar atunci cand as fi convinsa ca merita.Ca el este acela care imi este sortit, ca el este iubirea vietii mele...
Nu sunt dispusa sa imi risc viata pentru orice relatie.Totusi trebuie sa fiu convinsa 100% ca ceea ce smit pentru el este IUBIRE adevarata si nu decat o simpla atasare, simpatie sau obisnuinta.
Nu mi-as spune: " Nu mi-as risca viata pentru X, chiar daca il iubesc enorm de mult fiindca el nu ma iubeste la fel cum il iubesc eu pe el..."Fiecare iubeste il felul sau.
Consider ca e suficient ce simt eu fata de el si daca sunt dipusa sa imi risc viata pentru el, o voi face fara a ezita o clipa(dar sa simt ca merita viata mea).

Te pup! Sa fi iubita... 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。