Nu.nu ma atrage cu nimic, nu m`ar incalzi cu nimic si nici de curiozitate nu as incerca ca nu sunt curioasa sa vad cum este.
@Lorena, e "acelaşi" nu "acelaş". La asta se referea Jelli.
Anyway, da m-am sărutat cu o fată. Eram beată, iar cineva a spus ceva de genul: "Nu ai curaj sa o săruţi pe X!". Aşa că am sărutat persoana respectivă. Nu, nu mi-a plăcut, dar nici nu mi-a creat dezgust sau ceva de genul. Aş putea săruta din nou o fată, la o provocare sau ceva de genul. Că am vomitat m-ai târziu, nu are legătura cu sărutul.
@Flav, Jelli a fost o greseala de tastatura. Nu am observat, am corectat oricum.
Ce atâta comentaţi de ortografie, punctuaţie? Până la urmă, Lorena v-a întrebat altceva! Nu aveţi niciun drept să o judecaţi! În plus, v-a lămurit că a fost o problemă cu tastatura. Lăsaţi la o parte orgoliul şi superioritatea şi rezumaţi-vă doar la a răspunde conform cerinţelor!
Ba uite că eu am vrut să o judec, că aşa am avut eu chef. Şi de asemenea, răspund cum am eu chef. Ea a greşit, să plătească, iar plata o reprezintă observaţiile noastre. Nu e vorba de orgoliu sau superioritate.
Atunci dă-mi voie şi mie să te corectez:
Omul, cât trăiește, învață. Nimeni nu se naște învățat și e bine că vrei să te corectezi.
Sper sa nu ai nicio problemă, aşa cum nu ai avut nici atunci când te-ai hotărât să corectezi pe alţii. O zi bună!
Bineînţeles că nimeni nu le ştie pe toate, şi cel mai bine e să afle cât mai multe informaţii, iar prin corectura mea ea a învăţat ceva. Eu nu sunt răutacioasă, nu am făcut-o din răutate, ci pentru că a meritat deoarece a greşit.
Ce probleme să am, legate de ce? N-am nimic care te-ar interesa pe tine şi care să aibă legătură cu subiectul de faţă.
lov318 întreabă: