Vara, nu
As vrea sa sar de la primavara direct la toamna daca s-ar putea
Prea cald.Nu imi place. Fac insolatie usor
Nu ma deranjeaza iarna. As putea suporta iarna. Am ajuns la o stare in care nu imi pasa de anotimpuri.
Daa. pur si simplu nu mai pot suporta hainele groasee.de inghetata. pot manca si iarna. dar vara sau primavara e mai frumos.:X
Daaaaaaaaa
Deja nu mai vreau iarna. M-am saturat de frig si de nebunii astia care m-au bagat cu capu in zapada de atatea ori
Abia astept sa vina Vara! Sa fie soare Sa fie vacanta.Sa ai timp liber Off.
Pana atunci mai e mult
Nu. Îmi place iarna. Păcat că nu mai ninge în zonă, dar e ok, e plăcut. Anotimpul meu preferat e iarna, dar recunosc că îmi place şi primăvara. E anotimpul în care totul revine la viaţă şi e frumos.
Da, mai ales vara, vreau sa merg la mare, pe afara cu rolele. Sa-mi iau un skateboard, m-am saturat de frig, zapada, imbracat gros, mereu mi-a placut vara, chiar daca e cald.
Pai trebuie sa trecem si prin asta, dar iarna e un anotimp special, la fel si zapada, e minunata, mai ales primii fulgi. astept sa vine vara, cat mai repede, deoarece vin in romania la cei dragiiiiii si o sa imi petrec toata vacanta cu eiiii
Oo si eu astept primavara si vara
Ce tare e
Cand toate florile infloresc si natura reinvie
Plimbari prin parc
Role...alergat
Sa pap inghetzata
Sa stau cu prietenii
Sa fie vacantaaaa
Strand...etc
Ce placut poate fi.
Parca iarna asta mi se pare mai lunga, obosesc numai cate haine pun pe mine. Ffacem focul zi de zi, paturi groase.Astept cu nerabdare vara, primavara, sa fie frumos, cald si bine.
Daaa:X
m-am saturat sa ma imbrac gros
abia astept sa mananc inghetzata
sa stau cu prietenele:X
De bea sa mananc inghetzata si eu
Daaaaaaaaaaaaaaaa! Nu suport frigul am mai si racit. Deabia astept vara : fara scoala, fara griji, nopti albe cu prietenii prin cartier si cea mai buna parte multa bereeeeeeee :X:X:X:X