| khgfjv a întrebat:

V-ati saturat de tara asta?

Răspuns Câştigător
| User a răspuns:

Nu, doar de oamenii care locuiesc in ea.

11 răspunsuri:
| Pho3nix a răspuns:

Eu da. Imi vine sa plec naibii de aici. Asta cred ca voi face in viitor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De tara, NU! de o anumita parte dintre cei care o populeaza, DA!

| Silvia a răspuns:

Sincer, nu. Abia dupa ce voi colinda tara in lung si-n lat si voi considera ca am fost peste tot, poate ma voi satura de ea.

| StelutaDintreNori a răspuns:

Ba chiar si de lumea intreaga.

| Razvan a răspuns:

De Romania niciodataraised eyebrows

Abh
| Abh a răspuns:

Oamenii care locuiesc aici sunt in mare parte ignoranti si saraci. Daca le-ar fi dat cineva bani sa-si faca vaccinul, va garantez ca nimeni nu si-ar mai fi pus problema daca e bun sau nu. Pur si simplu ar fi dat buluc sa se vaccineze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu straight face, nici nu am vazut macar 30 % din ea deci nu am de ce sa ma satur tongue. O ador :X mai ales orasul meu :X.

| mytza020 a răspuns:

DA! trebuie sa schimbam ceva rapid.

| andreea7520 a răspuns:

Nu, imi place tara asta, dar cum a spus si Paul, tara n`are nimic, doar oamenii din ea sunt infecti! happy Nu cred ca mai trebuie sa specific ca NU toti, nu?happy Se stie

| andreea7520 a răspuns:

A si gandeste`te ca nu sunt doar dezavantaje sa locuiesti in tara asta, ci si avantaje happy!

| DerHimmelSollWarten a răspuns:

Corect! Nu de tara trebuie sa fim satui ci de unii care o populeaza si de cei care se presupune ca sunt la conducerea statului. Dar sa stiti ca in strainatate nu sunt caini cu(scuze, asa e vorba)colaci in coada, cel putin eu nu am vazut nici unul. Daca mergi intr-o tara straina si nu le vorbesti cel putin la nivel mediu limba, esti un paria, indiferent daca esti roman, maghiar sau italian.Eu sunt in Germania si credeti-ma ca stiu ce spun.Degeaba vorbesc engleza, franceza si spaniola la perfectie, germana o stiu nivel mediu si cu toate astea toti se uita chioras la mine.Asa ca inainte de a pleca, ganditi-va de doua ori. Abia astept sa termin contractul si sa vin acasa, printre romanii mei. Mi-e greata de tot ce ma inconjoara aici.