| Chawki a întrebat:

V-ati schimba trecutul?

23 răspunsuri:
| GreenSky a răspuns:

Doar anumite momente! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

| LiimeXdx a răspuns:

Doar anumite momente. happy

| fadnox a răspuns:

Imposibil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

| greyhound a răspuns:

Nu mi-as schimba tot trecutul ci doar niste momente. Am facut cateva prostii in viata si daca mi s-ar oferi sansa cred ca m-as descurca mai bine decat am facut-o.

| GăbițuGabriel a răspuns:

Da, doar anumite momente dupa care am regretat laughing

| iccecrim a răspuns:

Sincer? Da! Stii de ce, doarece pe om mereu il macina intrebare 'Ce-ar fi daca?', deci, vreau chiar sa stiu ce-ar fi daca mi-as schimba trecutul, poate astazi nu as fi pe TPU raspunzandu-ti la intrebare, ci as face cu totul altceva, poate multe s-ar fi schimbat, sunt unele greseli pe care le-am facut (60% ma bucur ca le-am facut, caci m-au invatat multe, dar 40% ma bantuie), siiiii cu toate ca e imposibil, iti raspund cu un mare DA, sunt o fire curioasa si stiind prezentul de astazi as putea 'risca' big grin sa mi-l schimb, deci, cam asa, tongue, tu cum ai proceda,. vreau sa aflu si parerea ta, si daca se poate, mai am o intrebare la tine, ce ti-a venit sa dai o asa intrebare? happy Daca e ceva personal, poti veni la mine in inbox sa-mi spui (daca aai placerea si dorinta, dar daca nu - atunci asta e!), bine, mersi, PaPa :*

| Psychothic a răspuns:

Doar anumite momente...

| ang31989 a răspuns:

Nu in totalitate, probabil as schimba anumite decizii pe care le-am luat la um moment dat si nu au fost favorabile pentru mine si mi-am dat seama doar cu trecerea anilor! De putin timp mi-am dat seama ce important e sa nu iti fie rusine de trecutul tau si de ceea ce esti, sa poti iesi in fata oricui cu capul sus!

| nowar a răspuns:

M-am gandit la asta si cred! ca daca as fi schimbat doar unele momente atunci s-ar fi dat totul peste cap si acum lucrurile ar deveni foarte diferite.Deci daca sa zicem, s-ar inventa o masina de intoarcere in timp nu as schimba nimic in viata mea big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| Hevnoraak a răspuns:

Nu orice mică schimbare ar avea efecte extraordinare-
E mai bine aşa îmi place ce am ajuns într-un fel.

| SelenaMe a răspuns:

Nu as schimba trecutul dar as schimba unele lucruri din trecut

| Anonimmmul a răspuns:

Sa fiu sincer da

| PedoBarbie a răspuns:

Puţin ici-colo.

| thegatekeeper a răspuns:

Oricat de tentant ar parea, nu as face asta. Ar putea foarte usor sa modifice multe aspecte care imi sunt pe plac in prezent si pe care nu as dori sa le schimb niciodata.

| zurick a răspuns:

Da si nu l-as mai vrea.

| enonimox a răspuns:

Doar anumite momente

| TheStory a răspuns:

Nu tot tecutul doar anumite episoade.

| RandyMarsh a răspuns:

Salut!
Nu pe tot.As schimba doar clasa a 4-a.

| DenisIonut01 a răspuns:

Categoric!