| pastru009 a întrebat:

V-ati simtit vreodata singuri chiar si printre prieteni? Eu da.Am niste asa zisi prieteni de tot rasul pe care nu ii plac dar incerc sa ii agreez.Voi?

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

M-am simtit dintotdeauna singura printre oameni, in general. Am avut asa-zisi prieteni la un moment dat, insa nu am simtit vreo "conexiune" cu nimeni, in mod special. Oricum, nu imi place sa socializez si nu simt nevoia de a fi in compania nimanui, in general (poate doar a animalelor, uneori, insa atat). Rareori imi face placere sa discut cu cineva, iar atunci cand se intampla, inseamna ca a fost o conversatie in adevaratul sens al cuvantului, pe un subiect anume, nu doar "small-talk", pe care il detest si care mi se pare inutil, conversatie de umplutura. Sunt de parere ca nu trebuie sa stai cu niste persoane doar de dragul de a avea companie, daca in sinea ta nu le suporti si nu ai niciun punct comun cu acestea. E pierdere de timp, pe care il poti folosi cum vrei tu, pe cont propriu, pana dai de cineva cu care sa ai ceva in comun.

7 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Ar trebui să ști că majoritatea prieteniilor sunt trecătoare, toate prieteniile se leagă ceva, ceva care ține aceea prietenie poate fi un beneficiu sau doar un interes.

Alege-ți prieteni cu grijă!

| pastru009 explică (pentru Dariusuu):

Stiam deja spusele tale.Dar apreciez raspunsul tau si gestul.Mulumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Nu am prieteni, si nici nu vreau sa am.
2. Imi place sa fiu singur. Este mai liniste.

| BrokenArrow a răspuns:

De ce alegi să stai lângă nişte persoane de genul şi să incerci să le agreezi? Totul ar trebui să vină de la sine intr-o prietenie.
Ia vezi, nu ţi-e mai bine fără?

| duuh a răspuns:

N-am decat o singura prietena, in preajma careia nu ma simt. singura. Dar daca intr-adevar am nevoie de liniste, atunci nu voi sta in preajma ei.
Cat despre a doua intrebare, eu nu incerc sa ma imprietenesc cu persoane pe care nu le agreez.

| ellaells a răspuns:

Da si in cazul meu este la fel... Nu apeleaza la mine decat cand au nevoie de ceva sau nu au cu cine iesi la un club/discoteca etc happy Am vreo cateva prietene care sunt atat de prefacute si mincinoase incat uita si ce minciuni au zis cu cateva zile inainte si asa le prind mereu... Deci nu esti singurul cu "prieteni" de genulwinking

| GEEKGODDESS a răspuns:

Știu cum te simți.
De aceea prefer să nu am prieteni.