anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-ați simțit vreodată vinovați că ati lăsat persoana iubita sa plece? Cum faceți față regretului?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In copilarie la 16 am simtit suferinta dar nu regret ca a plecat, dezamagire pentru ca ma tradat.

| Ofiintă a răspuns:

Din moment ce a plecat, se prea poate să nu fi fost persoana potrivită. Așa încât, nu vad motivul pentru care aș regreta.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu stiu cine a avut taria sa faca asta pana acum. Cu atat mai putin daca si cealalta persoana simte acelasi lucru... nu ar pleca probabil.

| Cheo0S a răspuns:

Nu neaparat. Cine te iubeste incearca sa stea langa tine, nici intr-un caz nu pleaca si nici nu te face sa suferi.
Am regretat doar 2 fete pentru ca au fost interesate de mine iar eu le-am dat cu piciorul pentru ca nu aratau sclipitor(fiind superficial) dar aveau un caracter minunat. In rest nu regret nimic.

| BumiWolfie15 a răspuns:

Nu m-am simțit niciodată vinovată pentru că a fost alegerea ei pe care a trebuit să o respect.Nu o puteam ține sechestrată lângă mine, vorba aia "Dragoste cu sila nu se poate ". Dacă nu a fost fericită cu mine înseamnă pur și simplu că nu m-a meritat și că nu ne-am potrivit.