Am baut cafeaua la 06.30, am trimis un nepot la serviciu si abia asteptam sa plece, sa intru mai repede pe TPU, ca ieri am lipsit de la apel...
pai dap m-am trezit...de fumat nu fumez...cafeluta n-am baut-o k nu a avut cine sa o faca si mi-e km lene... ca nu prea am dormit asa bine
Am baut cafeluta... de fumat nu fumez si acum mai am un tipc de timp sa stau cu voi
Neata!
Deabea acum m-am trezit, am mancat si am intrat pe TPU sa mai raspund la intrebari
U cf?
Cred ca o sa-mi fac o doza criminala de cafea, ca presimt ca azi avem mult de munca pe TpU.
Daca Mumoasa, Elena. SweetCandy sunte-ti treze de la ora asta e clar
Am baut si eu cafeaua... tigari nu mai am...si incerc sa ma las.(pentru a 10-a oara)
Vai ce nervos sunt. eu ma trezesc la 12 in fiecare zi! ce-i cu mine acum, la 10:30, treaz. . m-a trezit vecinu sa ii dau bicicleta lu maicasa .
ah. si nu zi de tigari ca nu mai am multe .
Vai ce emo sunt dimineata
Tigarile astea...nici eu nu fumez.adica fumam numai cand mi se oferea da' de ceva timp refuz la tigari asa ca, felicitati-mami-au devenit indiferente. In schimb cafeaua, o da in fiecare dimineata ma cert cu mama pe cafea.
@mumoasa, ma plimb dintr-o camera intr-altasunt singura p'acasa.
Eu acum m`am trezit
Neata` la toooti!
Nu fumez, am baut o ciocolata calda si dupa aia o cana de iaurt, numai bine sa stau in baie toata ziua
Nu prea am dormit azi noapte, decat 3 ore.
Cand m-am trezit dimineata, mi-am facut incalzirea cu sora mea. Am batut-o pentru ca m-a enervat foarte tare si ea a cautat-o cu lumanarea.
Asta e, a meritat-o.
@Nu stiu... n-am intrebat-o.
Oricum... i-am zis sa stea cuminte ca o bat dar n-a vrut.
Chiar dimpotriva. A cautato si mai tare cu lumanarea si eu n-am avut de ales.
LisaJulie întreabă: