N-am vazut chiar tot, dar am vazut cum a cantat Mandinga.Mai prost nu se putea
Http://www.youtube.com/watch?v=bwqrTPXjc1w Asta e melodia Ungariei si mi s-a parut ca a cantat-o destul de bine. Pana la urma nu se puncteaza limba, ci ritmul, talentul, melodia in sine.
Da, tragic. Si mai tragic ii ca tinem cu vecinii nostri "dragi". Ce poti sa zici. de cand au luat Paula si Ovi locu` ala n-a mai fost nimic serios. Imi amintesc si de vremea aia cu Sistem si Luminita Anghel...noi stim sa facem muzica, dar ne-am cam prostit in prezent.
Recunoaste ca ai ascultat macar 3 melodii de-ale Innei, ca tot e in voga, si majoritatea comentariilor care apreciaza melodia nu vin de la noi, ci din afara. Zaleilah e melodie buna, dar editata, nu cantata live. Intr-adevar, de la Paula&Ovi si Sistem&Luminita, poate si atunci cu Mihai Traistariu, restul au fost cam naspa.
Nu zic sa iti placa, nici pe mine nu ma incanta. Doar ca ma uit la toate melodiile astea scoase acum si vezi doar commenturi de genul "felicitari din Croatia/Spania/Ungaria/Bulgaria/Grecia" si te miri pe unde si pe la cine mai ajunge muzica noastra. Noi ni-i criticam, si altii ii lauda. Si da, Traistariu chiar a cantat calumea atunci live.
Pff, da asta asa e. Apreciaza strainii muzica noastra intr-adevar poate chiar mai mult decat pe a lor. In domeniul house/disco suntem foarte tari si strainii recunosc asta si ei. Daca te uiti acum pe video-u de la Playing with fire inca si acum vorbesc strainii pe rupte ca ce fain or cantat si ca trebuia sa castige. Sau exemple care n-au fost la eurovizion cum zici tu: Inna si mai pot sa adaug Edward Maya sau Antonia sau mai stiu eu cine ca nu ii cunosc atat de bine. Suntem intr-adevar apreciati si uite, chestia asta imi lasa acum un gust amar. Cred ca si astia se asteptau mai mult de la Romania anul asta.
Da.
Madinga nu mi s-au parut chiar cine stie ce...si problema cu casca. i-a si cazut vocea la aia de cateva ori.
Dar ma bucur ca au ajuns in finala si au fost si pe locul 1.
Mi-a placut Islanda
AdrixNattyXoXoX întreabă: