| abcdefgh a întrebat:

V-ati uitat, unii dintre prostii naibii, la Happy Hour azi? CE ziceam de la inceput despre Adrian Tutu. Voi ca niste tampiti(am zis o... unii dintre voi, aia care au comentat) ati inceput sa ziceti de el ca e vagabont ca e un prost si ca pe net a postat melodii cantate de el despre sex, femei, bautura...ati auzit e a zis azi la Happy Hour nu? Da' nu numai asta, manelistii cum canta despre asa ceva si canta ca niste betivi si toti : "Iei, Guta cel mai tare!" De el cum de nu va luati maa? Ca el are talent nu? Doamne! Parerea mea, sunteti niste persoane cu prost gust si cu mentalitatea nu prea dezv.Mai aveti ce sa comentati despre el?

2 răspunsuri:
| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Nu inteleg de ce ii faci prostii si asa mai departe... Dupa cate stiu eu fiecare avem gusturi diferite. Daca tie iti place de el cum canta nu inseamna ca trebuie sa le placa tuturor.Nu exista oameni la fel.Asa cum tu jignesti manelistii asa poate si alti jignesc cantaretii de hip-hop, pop si asa mai departe, dar pentru asta nu trebuie sa faci scandal.Asta e, fiecare cu parerea lui, nu ai ce sa faci. Si unii poate sunt revoltati ca Adrian Tutu a castigat romanii au talent desi nu era cel mai bun. Si eu sustin ideea asta...ca existau unii cu un talent mult mai mare.Dar cum e la noi in Romania, oamneii voteaza mai mult cazul, cum fac si la Dansez pentru tine asa ca nu e ceva nou.

Insa eu nu il vorbesc de rau pe Adrian, pentru ca e un baiat cu bun simt si care cred ca avea cea mai mare nevoie de bani si mi-a placut si mesajele transmise prin melodiile sale.
Oricum, eu ti-am dat un sfat, daca vrei il urmezi daca nu, nu.

| abcdefgh explică:

Scuzati-ma de unele greseli de scriere...Eram foarte nervoasa...Am scris intrabarea aceasta(de fapt mai mult replicile astea)imediat dupa ce s a terminat Happy Hour si eram plina de narvi si suparare.big grin Asta nu e un mesaj pentru toti, pentru ca stiu ca sunt si pers cu minte big grin nu numai prosti!

Întrebări similare