In primul rand nu cred in existenta diavolului sau a "sufletului".De fapt,voi la ce va referiti cand spuneti suflet? Mi se pare o prostie sa folosesti termenul asta,e cumva ca atunci cand inima este considerata cea cu care iubesti, cand de fapt ea este doar un organ, toate sentimentele tale si atractia pentru o anumita persoana, personalitatea ta este stabilita de creierul tau.
Revenind la intrebare, nu cred ca singura modalitate de a avea tot ce-ti doresti este sa-ti "vinzi" sufletul cuiva, doar daca muncesti din greu pentru a obtine ce iti doresti vei reusi sa apreciezi acel lucru cand il obtii.
M-am plictisit de unele intrebari, care au varsta comunei primitive. Realizezi ca ai sters de praf o intrebare care se tot circula de mii de ani, de cand s-o fi inventat cuvantul diavol. Cand s-o fi inventat si e replica la ce? Ca antonim stiu la ce e, cred. Ce crezi tu ca are diavolul acesta si tu nu ai decat de la el? Carne, lapte, oua, laptop, ce?
De ce? ca poti sa te caiesti dupa aia...
Ahaa, crezi că poți face absolut orice rău, că oricum ești iertat!
Poate că nu vreau să mă căiesc! Nu-i mai frumos să eviți problemele?
Răspunsul rămâne același, adică... NU!
Daca ar fi s-o luam asa, de ce ar trebui neapartat sa-mi vand sufletul diavolului, cand as putea sa i-l vand lui Dumnezeu...
Lui Dumnezeu nu trebuie sa i-L vinzi, trebuie sa i-L daruiesti. Iar cand daruiesti ceva nu trebuie sa te astepti la ceva in schimb.
Sunt sigur ca afirmatia asta vine din partea unui om documentat si foarte perspicace, ca sa nu mai spun ca banuiesc ca ai o experienta de viata extraordinar de vasta... Sa nu mai pun la socoteala cartile citite care au trecut prin filtrul mintii tale sclipitoare.