SI inca cum... prima iubire, primul sarut .prima noapte de dragoste (de dinaintea razboiului ce-l ducem in cotidian mai tarziu ) ...sunt de neuitat .Mai ales ca totul se petrece la varsta cand sentimentele au o amploare de nebanuit si dau dragostei fata cea mai placuta, cea mai nebuneasca. Simti ca ai aripi si poti zbura, simti ca poti totul si nu ti-e teama de nimic... Si acum dupa atatia ani ...rememorezi cu placere clipele petrecute impreuna...
Hai ca e buna intrebarea! Eu nu uit prima iubire, dar nici copilul meu din flori(fetita mea).
Nu ai cum sa uiti asa ceva. Sunt amintiri pe care le porti in suflet toata viata.
Prima iubire...defapt sg iubire....singurul barbat din viata meah...singura persoana caruia i'am spus te iubesc...singura persoana.....nu mai conteaza...viata merge inainte
Acuma imi traiesc prima iubire adevarata :X cele mai frumoase vremuri.Il iubesc si ma iubeste
Eu nu pot uita prima iubire nici acum dupa ce au trecut 5 ani de la despartire, asa ceva nu se uita niciodata chiar daca nu vom mai fi impreuna niciodata... s-a intiparit in suflet...
laptedetara întreabă: