Pentru esec inca da, pentru necaz nu sau nu stiu ce intelegi tu prin necaz, pentru mine ar insemna un accident, ceva care a avut urmari grave...
Chiar daca este vorba despre o persoana pe care o dispretuiesti?
Nu, nu m-aş bucura.
Probabil, nu mi-ar păsa.
Si asa e bine
Dacă-l merită, îmi desfac și-o bere de bucurie.
Da, sunt o mulțime de idioți care mai și plătesc pentru că-s idioți.
Ca dobitocii care stau cu nasul în telefon când merg pe stradă și traversează strada. Ăia merită să fie călcați de autobuz și să moară pe ambulanță în drum spre spital.
Sau ca cretinii care se urcă pe clădiri să-și facă selfie-uri. Ăia merită să cadă și să rămână schilodiți pe viață.
Sunt o mulțime de oameni ce merită să moară din cauza propriei prostii. E selecție naturală, nu tragedie.
Fain spus selectie naturala. Mai rau este ca prostia se ia. Dar poate este un rau necesar.
Niciodata.
Dimpotriva, ma intristeaza profund sa aflu ca o persoana (indiferent de cat de bine o cunosc sau nu ori de tipul de relatie pe care il avem) sufera, e bolnava, are un esec, o pierdere de orice tip si intotdeauna incerc sa ajut atat cat pot, material sau spiritual, sa spun o vorba de incurajare, sa dau un sfat bun, sa aduc o mangaiere, o alinare a suferintei.
Sincer, nu ma bucura, dar recunosc ca mi-ar face viata mai usoara ca ceilalti sa aiba tot necazuri si eu nu .
Daca e vorba de cei care imi doresc raul si s-ar bucura daca mi s-ar intampla ceva la fel de rau sau si mai si, sarbatoresc cum vrei tu. Daca e vorba de prieteni, mai ales super apropiati, iti dai seama ca nu si ca fac tot ce pot sa ii ajut sa scape din situatie.
AndrewTate7789 întreabă: