Mereu am considerat ca, copiii sunt cruzi, de ce tineti sa va bateti joc de un om bolnav, puneti-va voi in situatia ei. Ganditi-va daca ar fi mama voastra, nu v-ati bucura ca a scapat cu viata dupa o operatie la creier, v-ar cadea bine sa stiti ca niste copii isi bat joc de ea? Ganditi-va cum se simte ea cand vine in fiecare zi la scoala si este bataia de joc a voastra.
Hm... V-ati gandit ca ea se comporta asa cu voi pentru ca voi o luati peste picior, ca apeleaza la note mici, doar ca sa impuna respect?
E adevarat ca nu ar trebui sa fie agresiva dar nu cred ca a aruncat asa din senin cu marker-ul. Poate daca nu ati mai face panarama, poate nu ar mai trebui ca profesoara ta sa apeleaza la masuri din astea extreme.Fiecare are o limita si poate ei i s-a umplut paharul.
Voi v-ati saturat de ea. Dar oare ea nu s-a saturat de voi?
Poate i-a căzut doctorului boneta de pe cap pe creierul femeii înainte să închidă operaţia, şi acum o mănâncă creierul pe biata femeie, aşa cum vă mănâncă pe voi bâzdâcii s-o provocaţi. Lăsaţi femeia să se recupereze în voie, că de nu avea nevoie de salariul ăla mizer, fii sigur că-şi lua o vacanţă bună pentru. recuperare la domiciliul său, departe de drăcuşorii de voi. Şi eu am fost un drac la şcoală, aşa că-mi recunosc succesorii.
E dusa cu pluta si ea si diriga ta. Sa arunce cu markerul in voi... Trebuia sa fie data afara demult.
Nu e vb ca noi suntem prea draci, ca pana la urma, si inainte de operatie era asa.