| raMLesS a întrebat:

Va considerati niste masculi alfa? Aveti acea scanteie de lider in voi?

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

Da. Mai ales dupa o serie de Twilight, ma simt si mai increzator.

| Clorox a răspuns (pentru LoveSleep):

Good sh*t matewinking

31 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Masculul alfa este acela care are cel mai mare succes la sexul opus, acelasi lucru e si in natura, dar nu vorbesc de masculi care fenteaza natura si care sunt provider pentru sexul opus, masculul alfa atrage sexul opus fara a da banii sexului opus, monogamia a dus la disparitia mascului alfa din pacate

| raMLesS explică (pentru RAY):

Poti deveni mai bun la agatat daca ai mai multa experienta.

| RAY a răspuns (pentru raMLesS):

Asta e adevarat, eu unu as prefera ceva de viitor man, o relatie serioasa, sincera

| RAY a răspuns:

Mihailescu_Valeriu_1953 mosule tot ridicol ai ramas

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Gamma ma consider big grin

| raMLesS explică (pentru DoarBogdan):

Ce ie ala Gamma.

Asta e ceva genetic man

Oare? Eu cred ca are legatura si cu mediul in care cresti.
P.s e adevarat ca semeni cu Zaiafet? laughing

Cine e Zaiafet?

| Frank51 a răspuns:

Nu suntem animale, avem ratiune. Daca te referi la atitudinea de sef sau lider, da, am asa ceva.

| Hammurabi a răspuns:

Nu. Dar lumea e plină de masculi pseudoalfa.
Adică de idioți aroganți, violenți și plini de ei, cu creier mic și reacții misogine care își refulează handicapul într-un nihilism aberant și abject.
Oligofreni cu gândire infantilă, care au impresia că, dacă copiază comportamentul aberant al altor retarzi, intră și ei în rândul "masculilor alfa".
În ultima vreme a apărul o modă.
Când ești atât de prost și incapabil încât nu ești în stare nici să-ți gestionezi propria viață, te izolezi, devii un "neînțeles", începi să urăști pe toată lumea și tragi concluzia "deșteaptă" că de fapt tu ești un mascul alfa mult deasupra turmei și singura ta menire e să te piși în capul celorlalți.
Îi vedeți pe ăștia în jurul vostru zi de zi? laughing

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

într-un nihilism aberant și abject
crezi ca anarhia defineste lumea din ziua de azi? sau lipsa ratiuni?

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Vezi bine că sistemele sociale sunt pe cale de a se prăbușii. Totul stă într-un fir de ață. Iar mai devreme sau mai târziu se va întâmpla.
După părerea mea lumea e în involuție. Noile generații sunt caracterizate doar de prostie, incultură și efect de turmă.
Cu cât nivelul tehnologic crește cu atât calitatea umană scade.
Se vede cu ochiul liber.

Crezi ca e de vina lipsa religiei din viata oamenilor?

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Care lipsă? Peste 72% din populația planetei sunt credincioși (indiferent cărui tip de religie aparțin)

Ai dreptate

Tu esti un mascul Alphfa?

Nu

Vrei sa fii?

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru raMLesS):

RAY este femela alfa; inca nu ai observat cat de insistenta este in a se vrea "in capul trebii"?winking laughing laughing laughing

| RainmakerX a răspuns:

Am mai mult de o simpla scanteie de lider dar nu ma consider un mascul alfa pentru ca o simpla calitate nu poate sa compenseze alte lucruri. Sunt un simplu pretendent, poate o sa ajung unde vreau pe la 30 de ani.

Daca vrei sa fii "alfa" trebuie sa ai multe calitati.
Trebuie sa ai grija atat de fizicul cat si de psihicul tau, sa ai o toleranta foarte mare si sa-i ajuti pe cei mai slabi decat tine.

Educatie, aspect, resurse, conexiuni, you name it.
Pentru a deveni un alfa nu este de ajuns sa ai aspectul chiar daca te ajuta mult.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Eu am coborat dintr-un OZN; cei coborati din copac vor sa se considere Goriloi Alfa.winking laughing laughing laughing

| PersonajFictiv a răspuns:

Multi asociaza cuvantul alfa cu niste maimute arogante si primitive care arunca cu banane si sar la bataie cand nu le convine ceva, sau injura ca la usa cortului, nah...aia sunt doar prosti, primitivi si dezaxati.
Aia sunt genul de oameni care isi permit sa abuzeze de puterea pe care o au atunci cand dau de oameni mai slabi ca ei, nu de nivelul lor.

Uite, doua exemple de lideri adevarati in viziunea mea :

http://www.youtube.com/watch?v=BKdkQQXoZW4&t=1m10s

Nu sunt aroganti in primul rand,sunt puternici,cand puterea te domina apare aroganta, puterea si aroganta nu sunt sinonime, ba din contra, aroganta e o slabiciune, iti arata cat esti de slab si cat de rapid te poate corupe puterea.De aia vezi tot felul de jeguri care au dat de bani si s-au haladit.
Aia din video dau un exemplu de curaj,intelepciune,bun simt, respect reciproc, etc.

Si ca si chestie, nu am sa iti raspund la intrebare, nu imi place sa ma etichetez ca nimic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Daca au putere si au astfel de "respect reciproc" oamenii profita intr-un fel sau altul de pe urma lor, e perfect normal sa fie aroganti si indiferenti. Unii au rupt relatiile chiar si cu familiile lor, oamenii in general au o natura hedonistica nu le ajunge nimic, intotdeauna vor mai mult.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru anonim_4396):

Rupi legatura cu oricine,chiar de face parte din familia ta nu inseamna ca iti vrea binele,pentru unii familia e cel mai mare dusman, trateaza copii ca pe niste sclavi si le baga in cap idei fixe,de astia trebuie sa te rupi ca nu au idee sa creasca un copil.

Nu are nicio legatura aroganta, indiferenta cu puterea si respectul reciproc, ca te arde pe tine x sau y nu e pentru ca esti arogant sau modest, e pentru ca nu cunostii oamenii si ai incredere in cine nu trebuie, esti calcat in picioare pentru ca nu ai putere sa te impotrivesti sau nu stii sa folosesti puterea.
Aroganta...e o laba.rie,daca esti arogant si nu ai putere e ca si cum te-ai duce cu prastia in fata unui tanc si ai spera sa-l strici (dau un exemplu). Aroganta e cine crezi ca esti, te face sa subestimezi oamenii si e posibil sa pierzi multe.
Ma pi.s pe aroganta, nu au ce cauta arogantii in jurul meu, sunt aroganti doar cand vine vorba de oameni mai slabi ca ei dar cand dau de unul mai puternic li se scurge aroganta din ei ca menstru.atia,stii de ce? Ca fiecare are "nasu' " lui.
Te asigur ca poti sa te faci temut si respectat fara sa fii arogant, stiu destui oameni asa.
Cat despre indiferenta si respect, iti pasa de cine merita, respecti pe cine merita.
Asta e umila mea parere.
Daca tu ai alta parere, e ok, nu putem toti sa avem toti aceleasi pareri in legatura cu orice.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Da, locul unde lucrez, mediul in care am crescut, anturajul, prietenii toate astea m-au format in asa fel incat sunt lider. E adevarat ca nu oricine e facut pentru asta, dar daca esti... De ce sa nu iesi in fata sa arati?

| raMLesS explică (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Tu esti cel din poza? Tare, respect!happy

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru raMLesS):

Pe mama n-am prins-o laughing ( da, eu sunt )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Dar e interesant cum majoritatea asociaza cuvantul Alfa cu niste maimute dansatoare, amuzante intotdeauna cu gura pe sus pentru a atrage atentia asupra lor.