Sa te consideri norocos cand te plimbi prin parc si gasesti 100 de ron pe jos? Sau sa te consideri ghinionist cand faci pana la masina?
Pana acum erai inchisa in propria cochilie si nu vedeai cum arata viata in esenta?
Am fost infasurata intr-un cocon al sufletului, a venit timpul metamorfozei.
Hmmm. Norocoasa sau ghinionista . Stii, sunt momente in viata cand pur si simplu ai " noroc chior" dar si momente in care acesta lipseste cu desavarsire. Daca voi castiga la loto atunci sigur sunt o persoana norocoasa, dar inca n-am pus nici un bilet.
Mă consider o persoană norocoasă.
"De ce?"'-Am ajuns la această concluzie, deoarece în aproximativ toate momentele din viata mea lucrurile s-au aliniat în favoarea mea.
Norocos, dar nu stiu de ce. Toti imi zic mereu ca am bulan, fie ca e la vreun examen cand pica chiar ce stiu, fie ca imi pica profi ca lumea, fie ca mai mereu castig cand jucam carti etc
Stii cum se zice, mai rasare si soarele pe strada ta cateodata,, niciodata dupa furtuna nu mai vine a 2-a, ci soarele.
La mine a venit si a 2-a...si a 3-a...a 4-a
In fata soarelui meu s-a asezat un nor.
Da-l de acolo, pui un ventilator gigantic si il inlaturezi din fata peisajului, iar in loc de ploaie, ai si tu primavara, sau vara, dupa cum iti pofesti inima.
In viata asta nu am avut parte de noroc. Nici nu exista noroc, norocul ti-l faci tu singur. Cate am mai patit, credeam ca efectiv cineva mi-a pus gand rau, eram la un pas de depresie, totul nu mai avea sens.
Teoretic, iubesc ploaia si urasc caldura stii destul de bine ^^
N-am de unde sa fac rost de acel ventilator. A fost editie limitata
Pai d-aia nu mai pleaca norul ala, ti-ai acceptat deja 'soarta', pune piciorul in prag si fa-ti caldura, adu-ti si singura primavara.
Nu mai pleaca fiindca e la fel de idiot ca mine si s-a atasat de mine.
Are grija sa nu fac insolatie.
Era o poza,in care era un sarac si un bogat si apoi ca in mormant is egali. Da' dar una e sa ai o viata plina de bunatati,sa poti sa traisti mai mult pentru ca iti permiti, si numele tau sa fie amintit, si alta e sa mori sarac, suferind si probabil nimeni sa nu-si aminteasca de tine.
Oricat de mult am nega, am fii ipocriti sa zicem ca banii nu sunt cel mai important lucru.
" dar am si eu o intrebare pentru tine, copiii care se nasc bolnavi si saraci si-o fac cu mana lor? asta e doar unul din exemplele ce mi-au venit in cap."
bine punctat! dar pentru explicatii pe 'nteles sunt necesare dialoguri de multe-multe-multe ore
Nu exista haos/hazard; doar aspecte inca neintelese! esti rod al hazardului? sigur nu! parintii si conceperea ta sunt elemente fixe si determinabile in timp si spatiu. pentru restul : trebuie doar sa accepti ca ai multe de invatat cum sa le poti intelege.
UnchiulRamiz întreabă: