Sunt de-acord cu evitarea expunerii calitatilor personale dar nu si cu negarea lor. Pentru a avea succes este necesara o atitudine egocentrista si emfatica, nicidecum sfioasa si retrasa. Negarea calitatilor personale duce la pierderea increderii in sine si resemnari inutile.
În unele situații da. Am o părere bună despre ele în general, dar desigur contează și alte aspecte.
Is foarte okay, decat un cocalar care vrea numa „telefonie", „țoale" de firma si el locuieste intr-o casa neterminata, parintii lui muncesc la negru etc mai bine un baiat simplu bun depinde si de alte lucruri ca sa am o parere buna. La fel si cu fetele
Nu, modestia nu e de mine.
Bună, nu-mi plac oamenii care se laudă încontinuu, ce picioare frumoase am, ups.
Stii ce este modestia?
https://dexonline.ro/definitie/modest
Nu, am venit aici să răspund la plesneală .
Ori nu mi-ai înţeles răspunsul?
Probabil nu l-am inteles... poti sa explici?
Şi să risc să stric gluma?
Of, fie, eram ironică.
"MODÉST, -A, modeşti, -ste, adj. 1. (Despre persoane) Care are despre sine o părere lipsită de îngîmfare, căruia nu-i place să se laude" citez "nu-mi plac persoanele care se laudă", "ce picioare frumoase am"- vorbeam despre mine.
Acum înţelegi?
Aia se multumesc cu putin modestii
Da, chiar imi plac persoanele modeste si cumpatate. Asta nu inseamna ca sunt si tacute sau mai stiu eu cum, doar ca nu auzi "eu " in sus si in jos. O adevarata usurare, pot spune.
Andhres întreabă: