| petroneladiva882882 a întrebat:

Va credeti inteligenti? Daca da, de ce?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
21 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te cam plictisesti, asa-i?

| darrio2007 a răspuns:

Mai ai multe intrebări de-astea „inteligente"?

| Dismally a răspuns:

Da. E greu sa ma evaluez singur, dar cat timp destul de multe persoane ma considera asa, probabil sunt, macar putin big grin

| siriusblack98 a răspuns:

Nu ma consider inteligent de fel dar vazand ce intrebari si raspunsuri pui pe TPU, am curaj sa spun ca cel putin sunt mai inteligent decat tine.

| petroneladiva882882 explică (pentru siriusblack98):

Noroc de mine, vezi? ca altfel ramaneai cum esti

| siriusblack98 a răspuns (pentru petroneladiva882882):

Pai eram mai inteligent decat tine si cu si fara prezenta ta aici.

"nu ma consider inteligent de fel" asa e, ai dreptate

Multumesc, mereu am dreptate, iar la intrebarea ta am dreptate cu absolut tot ceea ce am zis.

Macar tu sa ai o parere buna despre tine, daca altii nu...

Pai tu nu reprezinti majoritatea oamenilor, esti doar o individa putin stiutoare de lucruri la modul general care pune intrebari de om nebun pe TPU deci parerea ta despre mine este egala cu zero.

Si tu doar un individ, care nu are ce face decat sa imi raspunda mie la intrebarile de om nebun, zi faina!

Ti-am raspuns doar ca sa iti spun ca esti ceea ce esti, adica o fetita care nu stie mai nimic si pune intrebari de om scapat de la spitalul de nebuni.

Ce crezi nu am scapat de la spitalul de nebuni, intrebarile sunt la misto, nu vad de ce as pune o intrebare personala aici.
Atata tot

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu. As fi chiar idiot sa afirm asta despre mine. Tot ce pot sa afirm la mine, e ca sunt descurcaret in majoritatea situatiilor.

| LisaJulie a răspuns:

Niciodată nu trebuie sa te consideri inteligent, mereu trebuie sa spui ca,, Oricât înveți, tot nu este de ajuns "

| Kufu95 a răspuns:

Mă cred la un nivel mediu, simt că mai am multe de demonstrat ca să fiu inteligent.

| alfons2390 a răspuns:

Da, sunt.

| D7Alina777 a răspuns:

Am foarte multe momente când DA, dar am și momente când nu (mai rar) Asta când văd pe alții de aceeași vârstă. De exemplu pe Tiktok unii dădeau foc la zăpadă cu bricheta sau o puneau pe grătar și se mirau de ce nu se topește și chiar mai exagerate - în momente de genul chiar mă simt inteligentă. Mai rar momente când nu.
Cred că deoarece îmi place mult psihologia omului, să înțeleg cum gândesc oameni și de asta analizez oamenii chiar fără să vreau, o fac din plăcere și curiozitate - asta mă ajută când conversez cu oamenii. Mă atrage psihologia.

Întrebări similare