| CrucifiedCountess a întrebat:

Va dedic aceasta melodie tuturor celor ce-si cauta "perechea" la sosete si nu numai! http://www.youtube.com/watch?v=BEzbkGj7EaQ

Ce sentimente se trezesc la auzul acestei melodii?

Răspuns Câştigător
| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

sad sad... e superba melodia... dupa ce am ascultat-o nu m-am putut abtine si am inceput sa-mi caut "perechea"...si in sfarsit mi-am gasit perechea la papuc. happy big grin

14 răspunsuri:
| CrucifiedCountess explică:

Bro.doar pentru catelusa ta!

Uhmm...stie sa-si scunda iemotiile laughing

@Furni imi place melodia.mai ales ca pot s-o cant. well acum nu prea.ca sunt racita...

| b3bita a răspuns:

Nu am mai auzito. Nu stiu cumde. dar laughing E foarte frumoasa .ma pun acum sa o cant laughing :*... ma face sa imi dau seama cat sunt de mica in lumea aceasta si cati sunt ca si mine si isi cauta perechea :Xtongue

| nexa a răspuns:

MarPha`!
o am si eu!
meRci mult!
...:]
sh ca sa raspund la intrebare
parca imi revine o speranta, o liniste sh totodata o forta care imi da putere sh ma face sa gandesc optimist!

| Puppet a răspuns:

love strucko stiam melodialove struck
superbalove struckversurile pline de emotie....trairi puternice iti trezeste piesa..depinde cat de sensibil estilove struck
is a soulmate 4 everyone..this is surelove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mulțumesc frumos.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu caut perechea de la un ciorap, nu stiu pe unde o fi, cred ca a ascuns-o catelusa mea. Se pune dedicatia? rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok, atunci am adus catelusa sa asculte dedicatia. Da natinga nu schiteaza nici un gest. Ori e afona ori nu vrea sa i se citeasca emotiilehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conteso, superba piesa! Dar e trista. Tu esti atat de tanara si de plina de personalitate, incat nu e cazul tau sa ramai pe cont propriu. Pune-ne ceva mai optimist!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@legiuitoarea-tu inca o mai cauti? si eu care credeam ca...ai gasit-o... crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună din nou.
Am găsit mai repede supărarea fără margini, o lume cenușie este în jurul meu, @enigma dragă.
Of, Doamne, îmi este sufletul trist...
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@legiuitoarea-si eu care credeam ca ai gasit in sfarsit ''marginea supararilor'' si ca de acum inainte va fi altfel... tongue

| alessa10 a răspuns:

Nu