anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va deranjeaza mult fetelor daca un baiat cu care iesiti, nu va provesteste cine stie ce mult despre viata lui (ma refer mai mult la partea personala, trairi, intamplari, nu la hobbyuri sau chestii legate de viitor si tot asa )? Sunt o persoana caruia nu ii place cam deloc sa vorbeasca despre viata ei, si de 2 saptamani sa zic, am inceput sa vad o fata. E genul haioasa si restul dar cam de vreo 3 ori am ramas putin in impas cand din senin imi pune o intrebare de genul si nu stiu cum sa ies mai cu "still " din situatia acea penibila pentru ca na, am zis si mai sus, 1 nu imi place sa vorbesc prea mult despre mine si 2, care e mai de inteles sa zicem, nu prea am ceva interesant sa vorbesc despre mine. cum sa zic, nu e ca am calatorit in sus si in jos si nu e ca am castigat campionate de sport sau mai stiu eu ce impresioneaza o fata sau chestii interesante de genul. In viata mea am dus-o mai mult rau, si nu cred ca la o intalnire e bine sa o dai in drame ca nu ridica moralul nimanui, zic eu, nici aluia care vorbeste si mai ales aluia care asculta.Ma amuza faptul ca ea crede ca incerc sa fac pe misteriosul si prostii de genul dar nu stie ca de fapt e foarte idioata situatia si "mie" ca tot acest "mister" sa nu inceapa in curand sa o cam deranjeze si na, nu as vrea. Dupa mintea voastra asa (sper ca nu suna urat laughing ) cum v-ar placea ca un baiat sa scape din o situatie de genul, daca i-at pune o intrebare mai personala? sau, ce v-ar placea sa vi se zica, ca atunci cand va fi timpul de vorbit chestii de genul, va stii. nu stiu, ceva de genul.

ps. fata are 20 de ani, poate conteaza la ceva.
Mersi anticipat!

34 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Cand iti pune intrebari de genul acela, ii spui ca amintirile nu sunt unele tocmai placute si ca preferi ca discutiile voastre sa fie mai degraba vesele, decat sa strice buna dispozitie, ca cel putin tu nu vrei sa te simti vinovat de sistrugerea atmosferei placute si vesele care exista in acel moment si ca ai prefera sa abordati altceva. Noh, ii spui pur si simplu, dar totusi fara sa o jignesti sau ceva de genul.

Acuma eu personal cam vreau sa stiu cu ce om am de-a face, deci normal ca ma intereseaza cine ii si ce a facut. Ca nah, ca fata, poti da peste nebuni si psihopati, dar baietii nu trebuie sa fie asa precauti, ca doar is mai fortosi ca fetele, deci la voi e - no stress, prapaditi norocosi ce sunteti!hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mayar):

Dupa cum ai incheiat postul, pot zice fara sa sa par nesimtit, dar nu esti foarte normala laughing, asta e clar

| Mayar a răspuns (pentru anonim_4396):

Multam fain, nici nu planuiam sa fiu laughing
E ca o paranteza, ca sa realizezi ce noroc pe tine sa fi baiat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mayar):

Am inteles dar totusi lasi o impresie de aia ca ramai cu o fata gen "WTF? " laughing stii tu. intrebare intrebatoare, esti din Italia?