anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va deranjeaza sa vedeti ca cineva are cicatrici? Le considerati ceva inestetic? Voi aveti? Daca da, incercati sa le acoperiti?

5 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Nu, cred ca orice om are si sunt doar semne de buna purtare, orice cicatrice are o poveste : D.

Am si eu dar din fericire se observa greu. Am la ureche, mi-am taiat-o intr-un fier cand am cazut si am dat am dat cu urechea acolo ))) mi-a despicat-o putin, am fost cusut, mi-a ramas semn dar s-a inchis bine rana si stii ca am cicatrice doar daca iti arat, cu ochiul liber nu se observa, am avut barbia sparta nasol, tot asa am cazut, n-am avut nevoie de cusatura, s-a inchis de la sine rana, acolo o acopera parul si cum stau cu parul pe fata nu se observa deloc, doar daca ma rad se vede cicatricea. Mai am pe mana o cicatrice unde m-am taiat intr-o tabla si mai am pe picioare, dar acolo am rupt cojile si au ramas semnele, toate astea se observa greu, din fericire am scapat ieftin cu ele.

| oglindasultanului a răspuns:

Am si ma supara asta.

| Invictusman a răspuns:

Nu ma deranjează, contează mai mult felul lui/ei deva fi, caracterul contează, da, am si eu dar nu e asa vizibila.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Nu nu ma deranjează este absolut normla nu văd ceva deplasata sau Anormla numai bine

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Nu mă deranjează. Am și eu.