O duc bine aia acolo, pun pariu ca isi gasesc nevasta la comanda si daca il inseala o arunca la piranha drept momeala
Daca lideru avea ceva de oferit nu suna asa urat izolarea lor ca "vai saracii", cand are atata putere de a controla o tara intreaga... Dar, adevarul este, ca nu vedem din interior ce se intampla cu adevarat acolo.
Nu prea cred. Cel puțin nu prea curând, iar orice regim conducător al Coreei de Nord va fi o continuare a celui actual. Căci să fim serioși o schimbare a regimului prin invazie militară e imposibilă. Iar atâta timp cât China ajută CdN orice embargo va eșua în a destabiliza țara.
O răscoală nu poate avea loc pentru că populația nu știe ce înseamnă libertate, neavând informație de afară. Nu știu cât de bine e să fi liber
La asta ma gandesc si eu. Pentru ca oamenii de acolo cred ca e normala viata pe care o duc ei, deoarece nu stiu cum e in alte tari daca ei nu au fost si nimeni nu le spune. Si in plus kim jong un a bagat foarte multa frica in toata populatia prin acele legi si oamenii nu au curaj sa se revolte.
Au si creierul nu spalat, si foarte spalat. Eu nu aud decat kim jong un, kim jong il si kim ir sen peste tot. In carti, la TV, pe strazi, unde vrei.
Asa e. e trist
N-ai ce face din pacate nu vad cum ar putea scapa de asta.
GolopențaAdrian întreabă:
LisaJulie întreabă: