anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va doare mai tare "sufletul" cand vedeti un baiat/barbat cand plange decat o fata/femeie? Intreb asta pentru ca multe fete/femei (din fericire nu toate ) plang din chestii banale, fie film romantic cu sfarsit "tragic" (gen titanic), fie ca citesc o scrisoare de dragoste, ca asa le vine lor fara un motiv si alte baliverne.

Răspuns Câştigător
| PersonajFictiv a răspuns:

Am mancat mai inainte carne de pui, am plans, dar nu m-am putut oprii.

31 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Motivul, nu sexul, face diferența. Totuși chiar și când vine vorba de chestii banale mă pun în pielea celuilalt, înțeleg că pentru el e o suferință reală, chiar dacă la nivelul la care sunt nu mai am de-a face cu acele chestii, sunt probleme minore sau inventate.
Contează cât de dură e persona aia, dacă o știi că face mereu față provocărilor și nu caută scuze și o vezi deodată la pământ știi că s-a întâmplat ceva cumplit și parcă se rupe ceva și în tine să o vezi așa în genunchi. O singură dată l-am văzut pe tata, om calculat și dur, plângând în hohote. M-a impresionat puternic.

| anonim_4396 explică (pentru Bacemi):

Ai si tu partea ta de dreptate la inceput. Dar prea am vazut in viata reala ( sau citit aici pe site ) o gramada de fete care bocesc din atatea chestii penibile. Nu conteaza sexul, plansul mi se pare oricum de pomana si semn de slabiciune. Dar zic totusi ca e ceva sa vezi un barbat ca plange. El clar nu plange ca a murit blondul din titanic. Am zis de barbati si nu baieti ca astia dupa 2000 plang mai rau ca fetele. Doamne feri.

| RAY a răspuns:

Nu prea am vazut barbati plangand nu stiu ce sa spun

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Nici eu nu am vazut foarte multi. De 3 imi amintesc sincer.

| Freya1 a răspuns:

Orce om care plange dintr-un motiv intemeiat este de compatimit eu sincer doar daca imi vad membri familiei ca plang imi vine si mie

| J0B0MAT a răspuns:

Nu prea mă doare când plânge un necunoscut.Mă doare când plânge o persoană apropiată dintr-un motiv destul de bine întemeiat, indiferent de sex.
Când plânge mama mă doare tare, dar când plânge tata îmi dă şi mie plânsul. De mama sunt mai apropiată, mno, chestii între femei. Dar tata e focul meu.

| anonim_4396 explică (pentru J0B0MAT):

Interesant.

| Clorox a răspuns:

Nici nu conteaza sexul cat timp e vorba de motiv. Nu-mi pasa daca o femeie plange cum nu-mi pasa nici daca un barbat o face. In cel mai rau caz as vrea sa aud motivul pentru care ar face-o.

Sunt tipe ca plang dupa ce isi inseala sotul, iubitul ..de ce? Ca-s proaste.Eu nu am vazut barbat sa planga dupa ce isi inseala iubita, acum pe bune, cine e victima aici? laughing
Mi-e mila de ..animale mai mult si oamenii buni care plang, fie barbati fie femei.

| anonim_4396 explică (pentru PersonajFictiv):

"Mi-e mila de ..animale mai mult " Vegan in devenire? Influenta lui noname chiar exista? smug

| PersonajFictiv a răspuns (pentru anonim_4396):

Am mancat mai inainte carne de pui, am plans, dar nu m-am putut oprii.

Baga-mi daravela-n depresii, fa-o sa planga in hohote smug
i-ati o umbrela inainte sau un costum de scafandru.

Da-mi un pup mic pe ea sa te iert.

Cum asa? Eu sunt groparul.
Imi aduci cafeaua aia si stau sub masuta, ca de obicei pana o termin?
Hai ca se face tarziu.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Stai*

De ce vorbesti singur?

I-au sters contul coquinnei iar sad

Ce pacaat sad sad sad sad sad sad sad sad

Devenisem mai apropiati, acum.s-a terminat totul, off, ma duc dupa alta sticla, doar asa pot sa o uit.
Da Endoryus, sunt beat, pentru ca altfel nu o pot uita..si stiu ca nu am nevoie de ea, dar poate deja e cu altcineva si gandu asta ma excita de aia trag la masea. oare e mai bun ca mine? oare asta de aici e mai buna ca ea? Nu stiu daca vom afla, stai sa-mi termine felati. AAAAAAA! m-muscat fu. fdsfiuangfiu32.

Sa stii ca imi pare rau ca a disparut. Aveam o intrebare pentru ea sad

Ce intrebare? thinking
sau ramane doar pentru ea?

Just for her

| CleanHeart a răspuns:

Sincer nu, nu e nimic special ca plange un baiat
Si in legatura cu scrisoarele, filmele de dragoste fiecare cum simte, nu toate lumea se exteriorizeaza la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ma doare sufletul in niciuna dintre situatii.Mai ales daca e vroba de o femeie, pentru ca cel mai probabil plange dintr-o prostie.Sa zicem ca un barbat ar avea un motiv mai intemeiat.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Incep incet incet sa cred ca tu cam minciunesti. Gandesti "prea bine" pentru varsta ta laughing.

Ti se pare tie))Nu prea conteaza varsta, gasesti multi prosti si la 40 de ani.

Stiu. Am dat peste destui pe unde am muncit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O,da! Dacă văd un băiat/bărbat că plange, mi se rupe...sufletul meu plânge. Dacă văd, in schimb, o fată că plânge, mă doare in cot.big grin

Aşa sunt eu, sufletistă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va doare mai tare "sufletul" cand vedeti un baiat/barbat cand plange decat o fata/femeie?
Nu, o femeie ma sensibilizeaza mai mult.

| xByte a răspuns:

Depinde si de persoana ce plange. Am avut ocazia sa vad un barbat ce avea expresia fetei complet normala, fara nici un fel de emotii pozitive sau negative, pur si simplu un chip normal, ce plangea. Nu scotea sunete, nu ii curgea nasul, pur si simplu ii vedeai lacrimile cum curg. Atunci m-am simtit extrem de prost pentru el, pentru ca desi pe dinafara era ok, ochii i-au tradat interiorul spart.

| Wyse a răspuns:

Da

| iuua99 a răspuns:

Buna! pentru mine ambele variante sunt la fel pntru ca si o femeie cat si un barbat pot suferii si sa i doara dragostea.

Întrebări similare