| Yparisa a întrebat:

Va e frica de armata?

49 răspunsuri:
| denidenisa2139 a răspuns:

Chiar nu, mi-as dori sa ma duc, dar fiind inca la liceu mno...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Adică de serviciul militar? Nu.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Oho... tare nail biting

| Mayhem666 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Si tu?

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Ti-ai pregatit arsenalul de zacusca?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Mayhem666):

Nici nu vrea sa ma gandesc...

| Drimmero a răspuns:

Frica nu, nu stiu cat de pregatit as fi sa dau viata comoda la schimb cu una de armata unde e disciplina exagerata, asta ca stagiu militar, adica practic as renunta la tot ce imi place sa fac pentru a fi in slujba armatei, daca e vorba de conflict armat se schimba datele problemei, iti e viata pusa in joc, daca voi fi instruit bine sa stiu ce sa fac in cazul in care voi fi pe front atunci nu m-as teme asa de mult cum as fi facut-o fara instruire.

| Mosotti a răspuns:

Da, imi este frica, nu am de ce sa ma duc in armata ca apoi sa lupt eu in razboaiele marilor puteri, sa se lupte ei.

Singurii care trebuie luati sunt aia rai, chiar am un caz cand inainte era derbedeu si nenoroci, si dupa anul de armata a venit schimbat in bine, ca acolo nu i-a mers, l-au pus aia la punct, a zis "armata e ca la puscarie", n-a zis mai multe, dar e clar.

Aia cu caracter si ok nu au ce cauta acolo.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Drimmero):

De ce de zacusca?

| cristi202 a răspuns:

Nu, am făcut-o un an de zile. A fost superfain, chiar dacă greu.

| Mayhem666 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Bine ca n-ai mai fost activ pe server zilele astea ca iti faceau si tie astia prank-uri cum mi-au facut si mie legat de armata. Mai ales Drimmero asta hahaha. Il amenintam ca ma sinucid.

| Mosotti a răspuns (pentru Drimmero):

Nu ai de ce sa te duci pe front sa lupti pentru razboaiele smecherilor pentru castigul lor, chiar merita sa fugi si sa ii dai dracu.
Adica provoaca un razboi, vin aia peste tine si eu ce sa fac? Sa le fac jocu? Nu tata, eu imi vad de viata.
Daca ukrainienii erau destepti, capitulau fara sange si nu mai faceau jocul celor care i-a pus sa faca asta, sau fugeau toti, si iar nu faceau jocu, dar ei fac jocul, si rusii si ukrainienii.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Mosotti):

Nu toată lumea e fricoasă ca tine și din fericire nu are nici aceeași mentalitate. Acceptă asta.

| Mosotti a răspuns (pentru J0B0MAT):

Ai dreptate, insa sincer asta e adevaru, in masa nu trebuie sa lupte in razboaiele smecherilor, in masa sa zica nu si aia si ailalti, si asa n-ar mai fi razboi.
Sa se duca aia mari sa se bate, aia care au facut razboiu.

Adica mai toti soldatii rusi sa zica nu, toti soldatii ukrainieni sa zica nu, si gata treaba.

Ar fi fain să îl vedem pe Putin bătându-se cu Biden. Cred că îl bate Putin. Dar cu Zelenski nu are șansă.

Pai aia e! La asta ma refer, sa nu mai fie razboi, sa nu se mai ajunga sa fie nevoie sa lupti contra celorlalti.
Putin il bate pe Biden, mai ales ca a facut judo, si are 69 ani si 4 luni, Biden are 79 si n-a facut sport.

Si pe zele poate l-ar batea Putin cu tehnici judo chiar daca zele e mai tinerel, depinde, dar sa se bata ei! Si care castiga, ala ia ce vrea, asa e normal.
Nu sa ma pui pe mine, pe rus, pe ukranian sa ne omoaram intre noi, si tu sa stai in lux, si apoi sa fi si mai bogat decat inainte.

Adica cum ar veni nu-s de acord sa luptam toti pentru altii care poate ca mananca icre negre in timpul ala.

Poate, poate, poate... Zele îl ia la bătaie pe Putin dacă se întâlnesc. E singurul pe care l-aș crede în stare.

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Provizii ca am auzit ca pana la urma incorporarea obligatorie nu mai este chiar asa imposibila, nu esti la curent?

| Mayhem666 a răspuns (pentru Drimmero):

Pai nu ti-am zis ca ma sinucid daca o sa se intample asa ceva?

| Drimmero a răspuns (pentru Mosotti):

Logica ta suna cam asa: Hotul intra la mine in casa, oare ce sa fac, sa ma pun capra, sa-l las sa ma fure de tot ce am, sa ma lase in k00rul gol, sa ma incendieze + sa ma omoare, sau sa ii rup capul, sa dau cu el de pamant. Nu cred ca gandesti ceea ce scrii, sincer iti zic.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Mayhem666):

Ma gandeam si eu ca... in secolul asta, lumea a renuntat la mentalitatea care adopta rezolvarea conflictelor prin violenta.

Daca ar fi sa ma faca cineva in toate felurile pentru ca nu sunt de acord cu asta? Sa ma faca, nu prea conteaza :3

Nu cred, ca putin stie judo, daca mai stie, ca nu stiu daca mai face.

| Mosotti a răspuns (pentru Drimmero):

Nu ai inteles, am zis ca si ceilalti sa nu se duca la lupta, adica sa nu-ti intre nimeni in casa.

Eu zic să punem pariu. Eu sunt cu Z, tu cu P.
Cine se mai bagă? Place your bets!

| Darkmagic a răspuns:

De armata cui? big grin
Eu as avea alte intrebari...
De cand au devenit atat de multi romani, niste fătălăi?
400% crestere la cererea de pasapoarte pentru "vitejii" care vor sa apere tara?
O idioata congenitala dintr-un colt de tara salta pretul combustibilului la statia ei, si in cateva ore, imbecilitatea se intinde peste toata Romania?
Unul vrea sa se sinucida, altul, si mai destept, sa ne alegem toti, din toate tarile ca presedinti, niste luptatori de MMA care sa ne duca razboaiele in genul Hector vs Achile ante Troy war...
Ati luat pastile cu iod stricate, ce dracului se intampla cu voi?
Raspundeti la care puteti, daca puteti.
Orice stire pozitiva imi e de folos sa nu cred ca Romania a devenit de fapt, o manea...

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu.
Dar sper ca ar fi pe bani.
De razboi mi-ar fi mai frica, dar aia e.

Stai ca n-am inteles, ce e Z si ce e P?

| AdrianVoicu a răspuns:

Nu, daca nu am un scop suficient de întemeiat nu vad de ce sa îmi risc viața pentru "țară"

| Drimmero a răspuns (pentru Mosotti):

Era o metafora la exemplul pe care l-ai dat cu ucrainenii...

Chiar nu prea gândeşti...

Întrebări similare