Intotdeauna imi va fi! Cine spune ca nu-i este frica de intuneric atunci sigur habar n-are ce vorbeste! Oare cum e sa te trezesti maine dimineata pe bezna intr-o baie parasita, intr-o capcana mortala de a lui Jigsaw? Aberez, a? Totusi, daca ar fi real, oare intunericul n-ar conta? Doar experienta ce ai avut-o pana acum te poate face sa crezi ca: "neah...nu mai sunt copil ca sa-mi fie frica!(oare?)". Atata timp cat nu vezi ce se afla intr-o incapere necunoscuta e oarecum "normal" sa-ti fie oricand frica. Incapere necunoscuta... dar cine stie cu ce te poti trezi intr-o zi/noapte chiar la tine in casa pe intuneric! Aproape orice e posibil.
"Hai ca s-a racit lapticul. Ma duc sa fac nani. "
Da, mi-e frica... e singura mea fobie si nu stiu daca voi reusi sa trec vreodata peste asta
Cand sunt singura acasa seara imi este ffff frica, dar cand sunt de ex. pe strada cu prietenii atuci nu imi este deloc frica . dar tie?
E singura mea fobie, si nu voi reusi sa trec peste. Dar eu nu ii cred pe uni oameni cand zic, nu mie frica.Pentru ca odata am dormit la o colega si ea inainte cu o zi mi-a spus ca nu-i frica, si cand am ajuns la ea acasa mi-a zis, ca ii e frica de intuneric si ca nu poate dormi fara o lampa(mica, nu mimensa).