1)Da, tuturor ne este frica de moarte. Cine sustine altfel ori nu realizeaza ce spune ori sufera de o tulburare mintala.
2)Orice este necesar. Sau ma rog, aproape orice.
3)Nu
4)Cu grija
5)Nu
Corect. Si pot fi intelesi doar de cei care au trecut prin aceeasi experienta.
1. de modul de a muri da
2. aproape orice
3. daca vorbim despre cineva ca Hittler sau Stalin cu siguranta nu
4.Am pierdut cam tot o data, ce sa faci, incepi totul de la capat. e greu dar fara ambitie ramai la pamant
5. Nici macar in prostie nu suntem egali, daraminte in alte chestii
Mi-e frica de moarte ca activitate in sine sau mai bine zis de chinurile anterioare mortii. Nu-mi este frica de ce va fi dincolo.
Nu stiu ce asi fi dispus sa fac. Da ne meritam viata. Nu stiu. Am pierdut de putine ori si prea putin. Am continuat. Egali prin nastere, inegali prin cursul vietii.
De moatea mea nu mai degraba de dea a celor dragi pentru ca nu stiu cum as putea trece peste
Sa ma doara la basca de ce cred ceilalti. E mult mai fericita si te simti mai bine
Parerea mea este ca nu te poti pronunta in acest moment daca iti meriti viata, dar la batranete inainte de a da coltu' face o analiza a ce ai realizat si ce nu. Daca nu ai nici o realizare, abia atunci poti spune ca ai trait degeaba
As lua-o de la 0, dar nu as mai face aceleasi greseli
Da! cu totii suntem egali, din punctul meu de vedere.Ca unii se cred superiori sau inferiori e alta treaba.
Pfoaii...nu pot sa cred ca am fost atat de serioasa
"Tot intr-o groapa voi fi ingropata."
E adevarat, insa conteaza cum iti traiesti si viata.
da, imi e frica de moarte
sa mor
da
oare as continua?!?!?!
nu. egalitatea e ceva prea complex si nu exista. poate avem intr-o anumita masura drepturi egale si toate alea, dar NU suntem egali si nu vom fi niciodata. poti vedea asta si cand mergi pe strada. egalitatea e ceva care multora le place sa creada ca exista, dar nu e deloc asa
Nu ne nastem egali si nici nu murim egali. Unii se nasc fara o mana sau fara un picior, altii cu malformatii mai grave. Unii mor in somn in patu lor in timp ce altii mor in canale de hipotermie. Nu exista egalitate in lumea asta.