| AlinutzaRouz a întrebat:

Va e frica sa fecti spiritism? De ce?

7 răspunsuri:
| juniper a răspuns:

Nu prea, nu am de ce sa-mi fie frica, este doar un suglet ratacitor care vrea sa ne sperie, dar daca nu-l bag in seama poate ma lasa in pace.

| Gabry a răspuns:

Mi-e frica de necunoscut. N-am mai practicat asa ceva, nu cunosc urmarile, asa ca imi e frica sa fac acest lucru numit spiritism! Probabil daca as sti sigur ca da rezultat ca n-am de ce sa ma sperii sau ca e doar o joaca si nu se intampla nimic (asa cum spun multi)as incerca. Dar am nevoie sa mi se spuna ce se intampla cu adevarat ca sa nu-mi mai fie frica!

| LoryM22 a răspuns:

Odata ce ajungi sa crezi o sa inebunesti, am intalnit persoane, nu stiu este posibil sa exagereze asa zisele clarvazatoare care practica spiritism, nu cred ca o persoana vie poate comunica cu una care a murit cu mult timp in urma.

| b3bita a răspuns:

Nu imi este frica deoarece nu cred in lucruri de genul acesta... cel putin incerc sa nu cred laughing... mi-e frica totusi deoarece nu este nimic dovedit stiintific si exita poate niste forte probabil care ar putea fi agresive laughing ( ca si in emisiunea aia de pe discovery cu casele bantuite )... dar din moment ce nu practic spiritismul nu mi-e frica big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu imi este frica, pentru mine spiritele ca si celelalte forme areale nu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ireale scuze, nu cred, nu.

| ioana_9061 a răspuns:

Nu cred ca exista spirite, fontome si char daca ar exista nu cred ca au atata putere sa ne face ceva rau.