Nu,dar mi-e frica de ce pot face acei oamenii cu ceea ce au aflat despre noi.
Depinde de acele persoane,de fel sunt mizantrop,desi nu ador socializarea sau contactele emotionale cu o persoana,imi place sa imi fac treaba si atat, nu-mi place sa pastrez legatura cu cineva, simt ca ma va dezamagi, nici virtual nu-mi place, decat simple conversati si alea rare, oamenii mereu dezmagesc asa ca mai bine eviti socializarea de la bun inceput
Inseamna ca ai lucruri de ascuns de care nu esti mandru. Deci ti-e frica!
Ba nu, dar mi-e frica de faptul ca o persoana ar putea intoarce anumite lucruri intime impotriva mea sau ar putea sa ma faca de ras cu faptul ca sunt sensibil sau timid.
Stiu asta, sunt o fiinta emotionala, nu sunt o fiinta rationala
Nu.Se pot apropia cat vor.La un moment dat, se vor ciocni de un zid si majoritatea vor renunta sa mai incerce.Nu mi-e frica sa-i las sa ma cunoasca mai bine, dar aleg sa n-o fac.Prefer sa vada doar ceea ce vreau eu sa vada, din simplul motiv ca nu multi gandesc ca mine si pot anticipa reactiile pe care le-ar avea marea majoritate daca ar stii anumite lucruri.
Lucruri intime? Pai te destainui unui om asa fara sa-l cunosti bine?
Depinde cum mă simt. Am momente când sunt vulnerabil si momente când mă simt bine.
Generalizezi, dar tu incerci sa-i cunosti pe ei? Poate vei avea o potrivire cu cineva.
Adica simti ca unii iti sunt superiori si devii vulnerabil.
Stiu asta, incerc sa fiu o fiinta rationala, dar ma domina si partea emotionala, nu cred ca sunt singurul in situația asta
Pai de asta mi-ar fi frica si nici nu as prea vorbi despre mine
Nu e rau sa te iei dupa instinct, nu vad a fi un lucru rau, dar e mai bine cand le combini.
Generalizez? Pe anumiti oameni care imi atrag atentia, da, incerc sa le cunosc.Imi vine in minte o singura persoana care se apropie de felul meu de a fi.
Mai degraba rationala, dar uneori ma iau si dupa instinct, mai rar, dar o fac.
Pai si? Ai o relatie apropiata cu persoana aia? Cat de mult ai lasat-o sa se apropie de tine?
Poate te minti singura, poate ar fi bine sa reflectezi asupra ultimelor tale decizi sau a ceea ce ai facut, cat e ratiune? cat e instinct?
Mda,sa zicem.Cat de mult am considerat ca nu e riscant.Suficient cat sa isi formeze o imagine aproape exacta despre mine si despre modul meu de a privi lumea.
Bravo,ma bucur ca te am intalnit, eu nu stiu daca a fost frica sau ratiune
Daca sunt politisti da, in general fug de ei.
Si dupa ce s-a intamplat zilele trecute nu cred sa-mi schimb atitudinea fata de ei.