Daca ai fii prins cu ilegale la tine si ai fii bagat la arest 2 ani, nu ai mai spune asta.
Ba da, are.
Sau ai uitat ce ai intrebat?
Daca da, permitemi sa-ti reamintesc.
Intrebarea ta a fost:
"Va e frica sa lasati oamenii sa se apropie de voi?"
Iar raspunsul meu a fost "Daca sunt politisti da, in general fug de ei.
Si dupa ce s-a intamplat zilele trecute nu cred sa-mi schimb atitudinea fata de ei."
Sa analizam raspunsul meu:
Daca sunt politisti da, (deci imi e frica sa-i las sa se apropie de mine) in general fug de ei.(asta e completarea, modul in care actionez daca ei se apropie de mine, adic fug de ei)
In concluzie are sau nu are legatura raspunsul meu cu intrebarea ta?
Nu ma refeream la apropierea aia Ma refeream daca lasi oamenii sa te cunoasca.
Asa zi sefule M-a luat paranoia de cand ma uit la stiri.
Ii las doar daca-mi place de ei
Asta inseamnand sa fie fete, sa fie frumoase si inteligente.
Nu e suficienta inteligenta? Mai vrei și frumusețe? Astea 2 nu prea merg mână în mână.
Daca nu e frumusete nu sunt atat de deschis astfel incat sa ajung sa observ inteligenta
Acum ca stau bine sa ma gandesc, asa e.
Exista unele exceptii, persoanele cu dizabilitati #sad
Am avut o prima perioada in care chiar mi-a fost frica!
Acum nu.caco am aflat cum se face CLASIFICARE!
Toti suntem Copiii Lui Dumnezeu
Pe toti ne-a nascut o mama, ne-a mangaiat, cat de jegosi om fi fost, nu suntem, uneori rai, decat prin persecutia inconstienta a celor din jur!
Atunci cand nu lasi sa se apropie cineva de tine, ori esti prostdispus, ori nu esti pregatit sa-i iubesti! Aceiasi Marie cu aceeasi palarie!
Da.
Sunt o persoana care se atasaza foarte tare si pun totul la suflet iar frica de a nu fi indepartata sau tradata dupa ce ofer tot ma sperie.
Nu stiu daca frica, dar ce-i drept, nu prea imi place sa las pe cineva sa ma cunoasca asa cum sunt. Dureaza ani buni de zile ca cineva sa ma cunoasca mai bine cred. Am invatat pe calea nasoala ca e mai bine sa nu te deschizi in fata oricui, fiecare isi vede interesul sau la urma urmei.
Da, este greu ca cineva sa se apropie de mine. Nu este vorba de frica totusi, doar ca nu sunt interesat de relatii superficiale si de asta evit apropierea de oameni in multe cazuri.
soffie întreabă: