Depinde unde te afli...eu de multe ori am fost pusa in situatii destul de urate in afara romaniei...deoarece sunt romanca! am avut de suferit!
Nu mi-e rusine ca sunt roman.
Dar cand vad la televizor ca s-a intalnit basescu sau boc emil cu alti presedinti, imi e rusine. Unul se uita crucis celalalt are 1 m jumate.
Atunci imi e rusine.
Nu mi-e rusine ca sunt roman, mi-e rusine ca din cauza unor incompetenti cum sunt cei de la guvernare, am ajuns in situatia disperata in care suntem acum. Si nu se intrevede nici o iesire, dimpotriva, suntem amenintati ca va fi si mai rau.
Nu mi`e rusine, ca parca daca nu sunt o femeie americana independenta nu am dreptul la viata.
Romania e o tara superba, atat istoria cat si geografia ei sunt superbe. Muntii Carpati, Dunarea... cine poate uita de ele?
Romania ca tara este super, dar ca populatie... iti vine sa tipi!
La noi sunt numai fitosi, de aceea toti Puya, Grasu XXL si nu mai stiu eu cine incearca sa descrie romanii prin niste versuri. Desi rimeaza, sunt si adevarate. Faptul ca,, populatia romaneasca e vai de ea'' nu inseamna ca trebuie sa se desfinteze tara si noi sa intram in lumea maghiarilor, am mai auzit chestii de-astea.
Stii, cred ca TV`ul e de vina! El ne arata toate prostiile romaniilor si de aceea suntem asa. Sau stai, poate gresesc! Oamenii sunt de vina, de ce fac ce fac?
In primul rand scuza`ma ca sunt roman, dar sunt om, nu? Sunt rrom, moldovean, rocker sau cocalar nu conteaza sunt tot om!
Desi cand mergi la aeroport si te intreaba ala ce nationalitate ai, daca ii zici roman ii pica fata. Se gandeste...,, vai, poate asta imi da foc la avion''.
De ce? Pentru ca daca facem toate aceste lucruri oamenii ne considera niste carpe. Cand vine Madonna in tara, se minuneaza cand vede frumoasa tara din punct de vedere geografic. Dar cand vede ca in trafic in mijlocul tipetelor si clanxoanelor mai apare si cate`un un,, pui'' de rrom si incepe sa iti stearga parbrizul fara voia ta, ii cade fata.
Adica, Romania nu are respect! Are un tupeu tipator, si dezgustator.
Nu, din contra.Sunt mandra ca sunt romanca.
Majoritatea spun ''Da'', pentru ca se gandesc ce tara avem, dar asta conteaza cel mai putin.
Sa fii roman este un lucru cu care sa te mandresti, am realizat multe. Micul Paris, Ceausescu, Eurovision, Cantareti romani, cunoscuti in toata lumea, si multe altele.
Salut!
Nu imi este rusine ca sunt roman, pentru ca asta ar insemna sa imi fie rusine de cine sunt. Sunt mandru ca sunt roman si ca nu sunt ca majoritatea romanilor care nu au pic de respect, nu au pic de constiinta, nu au pic de omenie, care se lauda cu prostia (fara sa isi dea seama) si care se gandesc doar la binele lor.
Imi pare foarte rau ca lumea asta este atat de rea, chiar si eu mai am momente cand sunt mai rautacios si sper sa nu ajung niciodata sa uit ce inseamna omenia.
Sa aveti o zi buna!
Nu, chiar deloc.
Romani mi se par ce mai desteapta tara, doar ca avem si noi uscaturile noastre si greseala este ca uscturile sunt chiar in fruntea statului.
Nu! Nu-mi este rusine! Nu ma simt eu responsabila de faradelegile care le fac niste nenorociti! Eu sunt un om corect, cu verticalitate si sunt mahnita cand aud oameni care se rusineaza ca sunt romani! Ne dispretuim singuri! Este o vorba: "Cu asa prieteni (romanii), nu mai am nevoie de dusmani"!
"Viata-i un cadou frumos si unu de ****
De **** sa traiesti in Romania de fapt "
sincer, da