Nu,esti o persoana sincera, serioasa, amuzanta, ai intrebari potrivite cu varsta ta
Serios?
Da,esti singura care a ramas langa mine la greu singura,sincer nu ma asteptam, sa vezi ca varsta nu are legatura cu moralitatea, bunul simt, e parerea mea sincera, esti de apreciat
Nu.
Ai intrebari bune de pierdut vremea. (de unde iti vin atat de multe?)
Esti printre extrem de putinele care nu m-a calcat pe nervi pana acum. Deocamdata. Fata de majoritatea muierilor de pe aici, stii sa fi feminina. Iti dau cel mai sanatos sfat: nu imprumuta obiceiuri proaste de la celelalte muieri de p-aici.
De ce nu ma enervezi? Simplu, pentru ca nu am vazut comportamentul feminist (inca) la tine. Ai grija, sunt cu ochii pe tine si voi fi primul care te va taxa, iar asta pentru ca am pretentii de la tine.
Pui foarte multe intrebari cam inutile, daca mai continui cred ca o sa te sterg de la prieteni.
Nu chiar, desi sunt o persoana agresiva si jignesc, cu tine chiar nu am nimic si nu intreba de ce ca nu stiu(((:
Pe mine nu ma enervezi deloc, ba chiar imi place ca esti super-activa si pui intrebari logice.
MadaAwwr întreabă: