| usernamealy a întrebat:

Va este dor de copilarie? ce obiect va aminteste de ea?

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu imi e dor de copilarie, in sensul ca as vrea sa o mai retraiesc o data.Imi e dor de ce reprezinta acum pentru mine si inca ma mai mir cum mereu cand imi e greu ma intorc cu gandul la copilarie, la inocenta, la naivitate, la lipsa problemelorday dreaming
Imi e dor de lumea aia atat de colorata, de diminetile de vara, de jocurile atat de frumoase, de oamenii care te priveau cu bunatate si cand faceai vreo bocoana ziceau zambind:"E doar un copil"

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da imi e dor de copilariehappyCu toate ca la 16 ani nu sunt asa matura laughing
Jucariile de plus si alti copi micuti care se joaca imi aduce aminte de vremea acealove struck

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sunt convinsa ca toti adultii isi amintesc cu nostalgie de varsta copilariei, retraim aceasta varsta prin copiii nostri si mai tarziu prin copiii copiilor nostri.

| BRG a răspuns:

Da iarna în special cînd ninge mult, și ascult muzică veche anii 70 80.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

DA! Un obiect anume:-Pnu cred ca am avut un obiect anume.Livezilepe care le colindam zilnic.Arta nisipului fin(desenul pe nisip). Jocul acela "Ratele si vanatorul"laughingAr fii multe de insirat. dar ajunge ca devin melancolicahappy
paa!

| nobody_9468 a răspuns:

Da, uneori ma gandesc ca pe atunci nu aveam probleme cum am acumlaughing
aveam o papusa "zabauca" si avea parul galben si era imbracata tot in galben, dar n'o m'ai am...

bafta

| Alisa a răspuns:

Da si ceea ce imi aduce aminte de ea, sunt zambetele copiilor ce ii vad mereu. love struck

| T30D0RA a răspuns:

Da, imi este fooooaarte dor de copilaria mea. sad
Catelusul meu de plus Bongo imi aminteste si cateodata mai dorm cu el, dar mai e si un tractoras, pe care, din pacate, nu-l mai am. straight face

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Da... uneori imi este dor. parcul, imi aduc cand eram copil mergeam cu bunicii in aprc si cu prieteni... mi-e dor de copilarie, si mai ales vara ce frumos era happy si acum este frumoshappy

| octavianpas a răspuns:

Da, Papusa Aradeanca.

| trabardie a răspuns:

Mai stie cineva de borcanele alea de gem albanez, de smochine si de cirese? Eticheta era alba frumos asezata si lipita… de n-o dezlipeai nici cu un car cu boi! si scria pe ea in franceza ‘confiture de cerises’! Io habar n-aveam ce era aia in ce limba, d ar stiam ca e bun! Borcanele alea pe care nu le primea nicaieri, daca vroiai sa iei 1 leu pe ele, pentru ca nu aveau STAS. Doamne, in mintea mea de copil, imi inchipuiam ca Albania e cel putin America, daca de acolo vin asemenea bunatati! Imi lasa si-o acum gura apa dupa gemul ala de smochine numai cand ma gandesc! Nici cel al mamei (Dumnezeu s-o odihneasca!) nu era asa bun! Sau cutiile alea de conserve de carne arabeasca BON, de prin ‘80 – ‘81?

| alex21_2143 a răspuns:

Obiectul care ma face sa ma gandesc la copilarie e calculatorul...pe vremea mea nu aveam asa ceva.

| Nicoleta_5902 a răspuns:

Daaa, mi-e super dor...cand vad cate un pom fructifer vara, mereu imi aduc aminte cum mergeam la furat de fructe happy

Întrebări similare