| Jessica1235 a întrebat:

Vă este dor de copilărie? De ce vă e dor cel mai mult(un moment sau o vacanta sau orice altceva) happy

35 răspunsuri:
| Jessica1235 explică (pentru Mosotti):

Din păcate încă sunt profesori care dau mult prea multe teme și pe lângă asta majoritatea materiilor probabil nici nu o să ne ajute vreodată. Eu am avut noroc că nu am primit niciodată teme în vacanță iar în liceu aproape totul a fost ceva mai lejer, mai puțin materiale importante.

Și eu îi mai invideam pe adulți deoarece ei aveau o libertate mai mare față de mine dar nu știam că, ca adult vin și anumite responsabilități.

| Mosotti a răspuns (pentru Jessica1235):

Nici mie in liceu nu mi s-au dat multe teme, dar mai mult e vb de ascultat, lucrari, de timpul de invatat acasa chiar si daca nu ai teme de facut, ai de invatat.

Responsabilitatile nu-s o problema, sunt o rutina daca lucri, stii ce faci acolo si esti platit cat de cat, nu ai treaba, viata ta merge bine fara probleme.
Ca asa si ca, copil daca familia n-are bani suferi, si ca adult la fel, doar ca, ca adult ai mai multa libertate, deci nici aici nu e mai rau ca in copilarie in aceiasi situatie.

Si daca parintii n-au bani si le ia banca casa, si daca iti ia tie cand esti mare, e tot una.
Tot adultul iese in avantaj oricum ai da-o.

| Jessica1235 explică (pentru Mosotti):

Eu nu prea aveam problemă cu testele, prindeam destul de repede din clasă dar nu îmi plăcea când eram ascultată în fața clasei și nici că unii profesori (care nu prea îi pot numi așa) aveau elevi preferați la care le dădea note destul de bune pentru 2, 3 cuvinte spuse iar eu dădeam tot ce puteam și mă trezeam cu o notă doar puțin mai mare ca a lor. Asta uram cel mai mult, nedreptatea.

Eu ca adult am o viață puțin cam încărcată, adică am atâtea de rezolvat încât nu am timp și întotdeauna ca să pot face ceva trebuie să renunț la altceva și asta e extrem de nașpa. În rest e totul okay, cum ai spus și tu măcar am libertate mai mare ca atunci când eram copil.

| Mosotti a răspuns (pentru Jessica1235):

Pai da, acu ai libertate mai mare ca la copilarie, asta clar.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare