Da, ploua. De abia astept sa vina zapada, sa ma tavalesc in ea, sa fac ingerasi de zapada.
Buna
Trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa si de fiecare anotimp!
Imi este dor de acele vremuri cand noi chiar ne-am bucurat cu adevarat si ne-am trait copilaria la maxim!
Astazi, nu prea se mai vede asa ceva.
Asta e, a aparut tehnologia...
O zi buna
Nu ne bucuram ca este nenorocire peste tot in tara! Iarna a venit brusc si pe neasteptate! Nu suntem pregatiti pentru asa ceva! Bate vantul puternic, e furtuna si vijelie si ninge viscolit! Nu imi plac asta! Imi e dor de aceea ninsoare a ceea linistita cu fulgi mici sau mari in preajma Sarbatorilor de Craciun! Imi doresc sa ne dea bunul Dumnezeu o iarna blanda si linistita!
De cativa ani nu a mai fost o ninsoare calumea ca atunci cand eram mici. Pacat imi este dor sa merg cu sania
Da imi este foarte dor de iarna, vreau mai repede iarna, ador acest anotimp
Vaai abia astept, si da mie foarte dor de toate, dar din pacate pe la noi nu prea mai exista iarna cu zapada.
Nu stiu cum e la restul, dar la mine e deja zapada destula. Si mai si ninge incontinu, mi-ar placea sa fie asa si de Craciun. De cativa ani buni nu a mai fost iarna "ca lumea".
Normal ca imi este dor. Sper sa ninga bine anul asta, nu ca anul trecut.Mi-e dor de iernile din copilărie cand ma bulgaream, cand faceam oameni de zapada si-l asteptam pe mos craciun.Mi-e dor de zapezile alea prin care abia puteai sa mergi, de atmosfera specifica iernii.Eu sper ca anul asta vom avea zapada.M-am cam saturat de ploi si de furtuni.
anonim_4396 întreabă: