Nu. Eu sunt intotdeauna eu insami, nu ma prefac.
Atat timp cat ceri cuiva sa-si exprime parerea despre tine trebuie sa te astepti si la o parere mai putin buna venita din partea cuiva.
Nu poti sa-i multumesti pe toti , nu ar trebui sa-ti pese de ce crede lumea despre tine, mai ales daca sunt invidiosi.
Nu! Toata lumea are numai cuvinte de lauda la adresa mea. Cei ce nu ma lauda, iti dai seama ca ma simpatizeaza in secret.
De ce mi-ar fi frică de părerea altora despre mine din moment ce nici de ei nu-mi pasă? Uhm?
Nu, de ce mi-ar fi?
Dacă e vorba despre cineva apropriat mie, la care ţin, poate că m-ar deranja să zică lucruri urâte despre mine. Dacă e altcineva, chiar nu dau 2 bani pe ce crede despre mine. Treaba lor...
Da, pentru ca daca este o parere rea, ma va teroriza...si cum pe placul tuturor nu pot fi, e clar
Nu de parerea cuiva trebuie sa ne fie teama, ci de parerea gresita pe care si-o fac unii despre noi. Acei oameni care "citesc oameni".
Ca exemplu: Justin Bieber- toata lumea are o "parere proasta despre el" cica -dar iata cat succes are.
De ce sa-mi fie frica? Chiar ma intereseaza parerea celorlalti despre mine, chiar daca ar durea sau nu.
iiooaannaa26061994 întreabă:
Daredevil1998 întreabă: