| tibidarkman a întrebat:

Va este frica de 2012(sfarsitul lumi, ne loveste un meteorit) De ce? chiar credeti ca se va intampla?

Răspuns Câştigător
| BloodMagickNecromance a răspuns:

Nu mi-e frica pentru ca nu exista!

10 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Imi este frica de ziua de miine. Sfarsitul lumii nu exista.La fel ca si Bau Bau. Ceva o sa existe mereu.Intr-o forma sau alta o sa existam pe undeva.Ar fi prea simplu si prea usor sa se termine asa. Unii mai au inca de platit.

| Firefly a răspuns:

Nu stiu ce se va intampla in 2012 si sincer...chiar nu ma intereseaza :p
Poate se va intampla... poate nu. Daca se va intampla.asta este happyNimeni nu poate impiedica un pericol iminent.
Nu mi-e frica, caci stiu ca nu are rost.

| Silviu591 a răspuns:

Pentru ce sa-ti fie frica? doar murim toti odata tongue

dar nu cred ca se va intampla ceva in 2012. e un an ca toti ceilalti

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

De ce să îmi fie frică de 2012? Şi dacă s-ar întâmpla ceva, mai sunt 2 ani până atunci. De ce să îţi faci griji de acum?

| tania77 a răspuns:

Nu imi este frica de 2012, ca si anul 2000 cand se zicea ca va veni sfarsitul lumii nu s-a intamplat nimic, parerea mea este ca sfarsitul lumii depinde si de noi oamenii, daca am pretui mai mult natura, noi distrugem pamantul.Si daca o fi sa vina sfarsitul lumii asta e.

| Razvan a răspuns:

Pe bune?thinking
Un meteorit? Super tare.Si eu care imi faceam griji ca arunca Doamne-Doamne cu bulgari de foc dupa noiworried

| NomberOne a răspuns:

In 2012 se termina calendarul mayasilor.atat!

| ionut_2427 a răspuns:

Astea sunt niste prostii ca, in 2012 va fi sfarsitu lumii si cad meteoritii cat o sa fim noi pe pamantu asta nu va exista asa cevaa o zi buna asa ca stai chill

| ~_~fericire.in.rate~_~ a răspuns:

Mi-e frica de ziua de maine, dar in nici un caz de 2012laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca se va intimpla, dar daca ar fi asa pe moment as plinge normal

Întrebări similare