| BUBULINA a întrebat:

Va este teama de moarte?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De o moarte lenta si chinuitoare (cancer la plamani) da. De un infarct scurt si elegant nu.

12 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mai devreme sau mai tarziu toti vom muri, asa ca nu are rost sa ne fie frica.

nony
| nony a răspuns:

Nu, pentru ca am sufletul garantat in raihee hee.parerea mea
Dar cineva mi-a spus ca am sufletu condamnat pentru totdeauna, fara posibilitate de remediere
:-s
Sunt curios daca incá mai crede asa ceva sau mi-a dat vreo sansa intre timp thinking

cami
| cami a răspuns:

Da, si mai mult imi e frica de moartea celor din jurul meu.
@kratos, chiar si fara tine?hee hee

kratos
| kratos a răspuns:

Nu-mi este teama de moarte. Cat traiesc traiesc! The show must go on.

| Cryssy a răspuns:

Nu mi-este teama de moarte, putem muri in orice clipa.

| inna a răspuns:

Nu imi e frica de moarte cum imi e frica de viata.Nu. nu imi este frica de moarte.

| c0rn3l1uss a răspuns:

Nu mie teama de moartechatterbox....cand mori scapi de probleme ..deci e binehappy

| blackcat_3605 a răspuns:

Deocamdata incerc sa imi traiesc viata aici pe pamant cat pot eu de bine happy. Oricum moartea e inevitabila deci... Eu ma gandesc ca voi ajunge intr-un loc mai bun happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Teama? nu neaparat...doar ca mi-ar parea rau sa ma despart de lumea asta, asa cum e ea

se mai spune ca acel ce se teme de moarte n-a trait cu adevarat happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa imi fie teama de ceva ce oricum se va intampla?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa! Ma terorizeaza gandul ca voi muri si lumea o sa planga langa mine, eu nu pot sa zic nimic, si ma aseaza in sicriu, imi bate cuie, ma baga in pamant...si o sa putrezesc...crying(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa!Ma terorizeaza gandul ca voi muri si lumea o sa planga langa mine,eu nu pot sa zic nimic,si ma aseaza in sicriu,imi bate cuie,ma baga in pamant...si o sa putrezesc...crying(

Întrebări similare