| CoquineNoire a întrebat:

Va excita stalkerii? cum trebuie sa fie stalkerii ca sa va excite? voi pe cine stalk-uiti?

7 răspunsuri:
| MioaraParalescu a răspuns:

Pe mine ma stalkuiesc gagicile rolling on the floor)
Am facut si eu asa ceva cand eram pe clasa a-8-a laughing

| Klepto a răspuns:

Cred ca se aplica imbatabila teorie la orice, chiar si aici.
Arati bine = win.
Nu arati bine = eww si hartuire sexuala.

Ce intrebare... pe cine stalk eu... pe toata lumea interesanta si cu acel je ne sais quoi.
Cand o sa se bage optiunea cine si cati au vizitat contul, ii jale pentru mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mă excită şi nici nu-mi place conceptul ăsta. Mi se pare că trebuie să fii puţin lipsit de ocupaţie şi de evenimente în viaţă pentru a-ţi petrece timpul observând cu insistenţă ce fac alţii, indiferent că ar fi vedete sau oameni de rând.

| EarsOfAFox a răspuns:

Nu. Eu sunt trist ca nu-s destul de stalkuit. sad

| contαbαndonαt a răspuns (pentru Klepto):

Win o laie! Lasa superficialitatea deoparte, ca-i o mare balarie asta cu "arati bine= o duci mai bine-n viata"...sa moara cel care a spus-o! De..., chipurile, adev. incontestabil, si nici flegma ce nu dau pe vorba asta, pentru ca nu este deloc asa.
Si frumusetea are rostul ei, nu zic nu, e placuta privirii si apreciata in functie de gusturile fiecaruia si modul in care o percepe si-i ofera importanta.Dar, si da-mi voie sa-ti spun, te minti singur daca mergi pe ideea ca-n viata ajunge doar sa fi impachetat de la natura intr-un ambalaj atragator d.p.d.v. al vizualului pentru a ti se deschide multe usi in viata, pentru a fi acceptat indiferent de grup/colectiv...pentru a fi o pers. populara, adica acceptata, placuta si apreciata.
Ia-o asa, un extrovertit intotdeauna va fi cu mult mai placut si apreciat decat un introvertit, indiferent ca primul dispune de, sa zicem, diferite probleme dermatologice destul de agravate si, deci, evidente iar al 2-lea poate reprezenta cu succes si fara prea mult efort o imagine impecabila si atragatoare, din nou, vizual vorbind.Deoarece, se pune problema caracterului social, cat de dezvoltat il are fiecare-n parte, pentru a se descurca in viata de zi cu zi in diferitele relatii cu cei din jur.Deci a personalitatii, ci nu a ambalajului exterior.Nu pot mentiona nici de caracter, pentru ca, din ce vad, si acesta prea putin conteaza pentru prea multa lume.Altfel eu nu pot inceta de la a nu imi pune intrebari atunci cand imi e dat sa observ adesea situatii unde subiectii ce dispun de un caracter extrovertit insa, in acelasi timp, fiind si firi mai putin agreabile si c-un temp. pe masura, sint cu mult mai apreciati decat cei intro dar, poate, mult mai sinceri, atenti si pasatori.
Okay, nu ca m-ar deranja neaparat ca cei asemeni mie (c-un iq emotional la pamant si un caracter social foarte slab pregatit) sint neindreptatiti in societatea actuala, caci, pana la urma, in asta consta miza, in cat de bun poti fi in relatiitle cu cei din jur, in cat de bine si de repede te poti adapta, ori cei intro au mari lipsuri cand vine vorba de a se adapta, de aici si toata aceasta reticenta si incomoditate.
Eu nu pot afisa un zambet la comanda si nu pot intra intr-o conversatie (ori s-o continui) ce nu ma incanta, doar de dragul de a o face si cu speranta ca astfel am sa ies din anonimat in fata anumitor pers., si, desi am ajuns sa am destule neajunsuri pe plan social din cauza acelor detalii (pentru ca nu pot juca u rol ce simt ca nu mi se potriveste), asta tot nu-mi ofera niciun motiv de a ma plange pe drept, pentru ca eu am ales sa fie asa, si consider ca nimeni nu ar trebui sa o faca big grin.Pana la urma, in viata culegi ce ai semanat si, fara doar si poate, atragi ceea ce esti.

P.s.: Mai baga pe cineva la socoteala, o sa fie jale de amandoi, daca nu pentru intreg site-ul tongue.

| Klepto a răspuns (pentru contαbαndonαt):

Eu am zis doar adevarul din societate, acela care conteaza pentru 99% din persoane, acel adevar care este stiut, dar care este acoperit de "doar interiorul conteaza" si alte cuvinte de suflet. Ai spus-o si tu ca exteriorul conteaza un pic cam prea mult in zilele noastre, dar exista si exceptii de la regula asta.
Lasand "cum functioneaza societatea" si opinia mea despre mine la o parte, as da orice sa fiu frumos frumos o zi, sa vad cum este, dar la sfarsitul zilei, oricat de mult as prefera altceva, intotdeauna o sa ma intorc la cel ce sunt acuma (un fel de Ferrari pentru o zi, trabant for ever), chiar daca am o relatie love - hate intensa cu mine insumi, tot acolo m-as intoarce, am incercat sa ma urasc pana la extrem, crede-ma, dar se pare ca sunt un narcisist inainte de asta.
Am o poveste si pentru asta cu "Arati bine = win.
Nu arati bine = eww si hartuire sexuala.", in care eu sunt starul pricipal, dar asta pentru o alta noapte.
A vazut toata puzderia de pe site poza mea, deci iti dai seama cat de mult conteaza pentru mine frumusetea exterioara :)), dar vreau si eu sa am ce n-am si niciodata n-o sa am, ca fiecare om, desigur ca mai este categoria "frumos pentru cineva", dar asta tot pentru o alta noapte.
Nice guys finish last, asta este veche de cand este lumea si asa o sa ramana, inteleg si nu inteleg de ce unii care sunt mai rai, ajung mai bine, ceva alfa spirit si faptul ca emana acel je ne sais quoi.
Chestia asta cu adaptatul, nu este asa de usoara si nici nu o poti forta, pana la urma reuseste toata lumea, dar este nevoie de si alti factori externi. Am invatat ca este ca si eliminarea unei pietre la rinichi, te chinui, o scoti, dar dupa aia totul este perfect. ( exemplu stupid, stiu, dar cam asta ma doare acuma)
Am auzit si eu, sunt sigur ca ai auzit si tu, fiecare are prieteni de iesit, acei pseudo amici care nu se suporta 80% din timp, dar ies ca sa nu stea degeaba. Mai bine cu oameni care-ti plac, decat cu asa specimene.

"P.s.: Mai baga pe cineva la socoteala, o sa fie jale de amandoi, daca nu pentru intreg site-ul tongue." Nu-ti fa griji, secretul ramane aici, eu n-am stalkeri, eu sunt in siguranta, dar nu sunt asa de sigur de tine.

Te las cu o melodie
https://www.youtube.com/watch?v=-Waz7PMZHeg

O seara / dimineata placuta.

| Narcis2007 a răspuns:

1)nu am parte de asa ceva dar nu m-ar deranja
2)fete sub 70 kg
3)recunosc ca "stalk-uiesc" un numar cam mare de persoane