anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

VA IMPLOR ajutati-ma sunt in disperare! Acum inainte sa incep scoala nu conteaza in ce clasa sunt va spun doar ca sunt in generala! Mi-a placut de un profesor! Nu faceam ore cu el dar il cunoasteam pentru ca sora mea facuse in umra cu cativa ani ore cu el! Ei bine acest zvon nu s-a mai auzit o vreme si e cam adevarat zvonul! Dar imi placea ca profesor ca e de treaba nu ca eram indragostita! Aceasta vorba a ajuns la urechile lui! Am aflat de la cineva! Mi-e frica acum daca va veni in clasa la noi si v-a intrebat cine este aceasta? Ce voi face? ce mi-ar putea face daca afla asta? Ce i-as putea zice? Si de ex de la anul o sa facem cu el fizicA! Daca atunci o sa aduca iar vorba si o sa intrebe? Ma gandeam sa ii explica ca nu ma refeream atunci cand ziceam ca imi place de el adica nu ma refeream ca sunt indragostita ci doar persoana lui imi placea dar nu cred ca am va crede! Sau ce sa faccc plzz ajutorr

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E simplu domnisoara caci a mai trecut saracul prin astea. Spune-i ca n-a fost decit o simpatie elev profesor.Nu-ti face probleme deci.Nu esti singura.

| Shery a răspuns:

Draga mea, tu esti doar un copil. Sigur, vei incerca sa ma contrazici, vei zice: "sunt o adolescenta. sunt destul de matura pentru varsta mea.", dar pana cand vei fi pe propriile-ti picioare, esti doar un copil.
Acum, in legatura cu proful. In relatia profesor-elev, profesorul este adultul. El este cel responsabil si el este cel dator sa stabileasca limitele relatiei cu elevii. Toti am avut profesori mai de treaba, cu care ne permiteam mai multe, dar care atunci cand era cazul stiau sa puna punct glumei si sa treaca la lucruri mai serioase.

In legatura cu nelinistile tale, si in raport cu ceea ce am spus mai devreme, concluzia mea este ca acest profesor va ignora zvonul. Daca este o persoana serioasa. in niciun caz nu va veni sa intrebe: "Ia sa o vad si eu pe fata aia care ma place.", si asta din cateva motive:
1) imi pare rau daca te dezamagesc, insa o fata de generala este cam mica si nu este suficient dezvoltata(cel putin intelectual, daca nu si fizic) pentru a avea o relatie cu un barbat matur.
2) al doilea caz ar fi ca si el te place, insa din nou trebuie sa iti dobor moralul: relatiile dintre un profesor si o eleva sunt interzise prin regulamentul scolar, iar eu nu cred ca acest profesor isi va risca slujba pentru o relatie infantila(mai e si criza)
3) relatiile cu o minora sunt interzise prin lege. in cazul in care parintii tai afla, el va trebui sa suporte consecintele legale ale faptelor lui. Crezi ca merita?! (pentru el)
Iar daca el nu vrea sa aiba o relatie cu tine, de ce sa afle cine esti?! De ce sa se oboseasca?!
In orice caz, cel mai probabil este ca nici macar nu a crezut zvonul acela... Doar stii cum sunt colegii tai (si majoritatea copiilor de varsta voastra).

April
| April a răspuns:

Uite, eu ii cunosc pe profesori foarte bine si te asigur ca nici nu-i sta lui mintea la un copil din generala Are probleme mult mai importante de rezolvat.Fii fara grija, nu ti se va intampla nimic.Nu-i cazul sa-i dai exlicatii cata vreme nu ti le-a cerut. Vezi-ti de treaba ta de scolarita. Iar daca abia la anul vei face fizica inseamna ca esti in clasa a cincea.Profesorului nici nu-i trece prin minte ce-ti trece tie si ne spui si noua. N-ai niciun motiv sa fii disperata, dar ai toate motivele sa-ti vezi de invatatura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N`are el treabaoh go on nu te intreaba stai linistita. happy Ii obisnuit probabil.

mira
| mira a răspuns:

Fii linistita.Profesorul va avea atata tact ca sa nu intrebe asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tot eu sunt cea care a si scris acest mesaj! De sus! NU VREAU SA FIU CU EL! SI NICI NU IMI DORESC ASTA! NICI NU L-AM PLACUT doar spuneam ca imi place de el prin faptul cum este nu ma gandeam la iubit sau ceva de genul!

| ~kostynela~ a răspuns:

Zii sincer ca ce simti pentru el e admiratzie, respect.
va intelege elwinking