Dacă miza la ruletă nu-i un om ci o planetă, nu te grăbești să gândești astfel.
Să analizăm în pași mici.
Pasul 1. Rusia invadează Ucraina. De ce o face, care este scopul final? Anexarea unei țări întregi la Rusia, desființarea țării?
Crezi că aceasta este posibil fără o reacție din partea NATO?
Pasul 2. NATO Intervine și pe teritoriul Ucrainei, trupe NATO luptă cu trupe rusești.
Știi ce înseamnă asta? Două puteri nucleare, Rusia și NATO ( respectiv USA) în război deschis, direct? Ce urmează? Își spun eu. Utilizarea armei nucleare, adică distrugerea reciprocă a NATO și a Rusiei.
Asta înnseamnă pasul 1 plus pasul 2 din scenariul dtale, suma lor.
Crezi că governele și conducătorii celor două mari puteri nu știu asta, ce responsabilitate își asumă dacă ar declanșa pasul 1 și pasul 2 din scenariul dtale?
Din cauza acestei analize resultă că ceea ce scrii dta mai sus nu este posibil.
Așa că al 3-lea război mondial nu începe. Ultima bombă atomică în război a fost cea de la Nagasaki. Ea a stopat apariția celui de al 3-lea război mondial. Al doilea a fost ultimul.
Nu va începe, că e început deja. Se va termina. Crezi că numai tu vezi ce face Rusia? Vede cine trebuie.
Dar mai nou numai despre asta se vorbeste. Va incepe un al 3-lea razboi mondial datorita lor? Sau vom avea de suferit?
Nu va începe al 3-lea, doar că al 2-lea nu s-a prea terminat, ba că a fost război rece, ba un pic de Corea, de Vietnam de Irak, de Kosovo, de Crimea. Ei și? Important e trandafirul c-est la rose, crois moi. Ce e prin Africa, când se căsăpesc pe acolo pe capete, câte o juma de milion de căciulă, nu se pune.
Dar din toata chestia asta vom avea noi, Romanii, de suferit?
Direct și imediat, nu prea văd de ce.
Deci tot este o posibilitate. Ma tot gandesc ca Rusia ar invada Ucraina, apoi America si NATO vin in aparare, apoi China, India vin pentru Rusia si uite asa incepe razboi mondial.
Dacă miza la ruletă nu-i un om ci o planetă, nu te grăbești să gândești astfel.
Să analizăm în pași mici.
Pasul 1. Rusia invadează Ucraina. De ce o face, care este scopul final? Anexarea unei țări întregi la Rusia, desființarea țării?
Crezi că aceasta este posibil fără o reacție din partea NATO?
Pasul 2. NATO Intervine și pe teritoriul Ucrainei, trupe NATO luptă cu trupe rusești.
Știi ce înseamnă asta? Două puteri nucleare, Rusia și NATO ( respectiv USA) în război deschis, direct? Ce urmează? Își spun eu. Utilizarea armei nucleare, adică distrugerea reciprocă a NATO și a Rusiei.
Asta înnseamnă pasul 1 plus pasul 2 din scenariul dtale, suma lor.
Crezi că governele și conducătorii celor două mari puteri nu știu asta, ce responsabilitate își asumă dacă ar declanșa pasul 1 și pasul 2 din scenariul dtale?
Din cauza acestei analize resultă că ceea ce scrii dta mai sus nu este posibil.
Așa că al 3-lea război mondial nu începe. Ultima bombă atomică în război a fost cea de la Nagasaki. Ea a stopat apariția celui de al 3-lea război mondial. Al doilea a fost ultimul.