Acum o luna am vorbit cu un tip si ma tot omora sa ma intalnesc cu el, nu-mi placea de el, nha...si am fost sincera, i-am zis sa ma lase cu copilariile lui ca eu nu ma intalnesc cu persoenele cunoscute pe mess, decat din intamplare! Cred ca la o saptamana dupa ce ne-am certat, amenintari, etc...stateam la scara blocului si-mi zice"dar nu cumva tu esti aia cu gura mare de pe mess?" am ras amandoi si ne-am dat seama ca aparentele inseala.
Da, ei ma injurau eu le dadeam replica si-i invitam sa-mi dea ignore.
Bafta.
L-am pus bine la punct, astfel incat sa-si inghita vorbele, apoi i-am dat Ignore si dupa aia a trebuit sa ma plimb, caci ma enervez repede
Il las in pace sa isi termine gindul, apoi incep eu, cu un munte de cuvinte In primul rind, ma respect si nu voi face ca Raducu, o sa il numesc si eu, caci eu tot am dreptul, il numesc si eu urit precum si el a facut, ii zic la revedere, daca mai deschide gura odata Ma enervez si il sun si vb la microphone, ii spun ceva de bine.Ca o sa fuga la masa, sub fustita, deci imi pare ca sunt dreapta si corecta, doar ca eu sunt mai raautacioasa, asa mi-e firea, dar daca il vad in fata, nu ma pot abtine sa ii spun kit de idiot potii fi sa incepi o cearta pe mess, dar in realitate sa fii ca o gaina, adica in mess se face mare si tare, dar in real e timid, si ii frica sa scoata 2-3 cuvinte, asa e lumea, poate asa sunt si eu si tu Claudiu, sa fim sinceri, asa suntem noi oamenii... sper ca te-am ajutat cu o parerea.papa :* Raspunde daca ceva nu iti place :*
Tare dyane, dar cati km ai facut?glumeam o plimbare prin parc nu strica, doar sper ca nu ai devastat tot in drumul tau
E simplu!
IGNOR
sau daca iti e prieten lasa-l sa vorbesca singur.
O sa isi recunoasca greseala si o sa isi ceara scuze.
Asta daca iti e cu adevarat prieten
Eu cine ma injura pe messenger ii dau ignor imediat fara sa mai imi pese de acel cineva!