| ioanacoruga4567 a întrebat:

Vă înțelegeți cu rudele voastre? Pe mine personal mă dezgustă o mare parte din rudele mele. Pur și simplu nu îmi face plăcere să mă întâlnesc cu ele sau mai ales la "reuniunile de familie", când sunt obligată de părinții mei să fac și eu parte. Mereu mă simt ca la interogatoriu, mă întreabă chestii de genul că dacă am prieten, cu cine ies, că de ce nu ies și eu ca ceilalți, întrebări foarte personale pe care în mod normal nu e frumos să le adresezi cuiva, și ideea e că ei observă că sunt stânjenită și mă oftică întrebările respective, și apoi parcă insistă și mai tare ca să îmi facă în ciudă...sunt niște întrebări sensibile pentru mine, într-adevăr nu prea ies că nu am cu cine (dar până la urmă asta e treaba mea și nu ar trebui să îi intereseze) și după sunt trasă la răspundere, că rudelor mele le "pasă" foarte mult de viața mea și după îmi mai dau și sfaturi de parcă s-ar gândi cu adevărat la bunăstarea mea ce să zic...Pur și simplu sunt mult prea interesați de viața mea, mie sincer nu mi-a păsat niciodată ce a făcut X sau Y si nu aș pune niciodată întrebări de genul. Cum aș putea să le răspund când mi se pun întrebări din astea stupide? E prea frustrant. Mereu am încercat să îi evit, că nu voiam să îi mai văd, dar părinții mei mai sunt și "gazda" câteodată și mna ei mă găsesc acasă... Apropo am 19 ani dacă are importanță.

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu stiu cum fac, dar ies bine din intalnirile cu rudele. Cu toate ca sunt neinsurat, mai nou mi-am dat si demisia de unde lucram.
Nu permit dialoguri prea indiscrete. Intorc intrebarile cu ironii, glume... Eventual deviez subiectul in spirit de gluma.
La final sunt cocolosit, probabil din cauza ca am ochii verzi.
Nu pune suflet in discutiile alea, nu se pun in CV si nu le pasa nici macar celor care te intreaba. Asa fac batranii care nu au subiecte de sprit.

| 1997onur a răspuns:

Eu nu am treaba cu ei nici nu-i bag in seamă când ii vad ii evit pe toți îmi vad de munca mea si treaba mea reuniri de familie nici sa naud sa vad evit asa ceva mai ales daca ma întrebă cineva ceva de mine întrebări din alea prosteștii si fără rost si sens ma iau si plec ca ma enervez rău si mai bine îmi vad de treabă mea nu aud nu văd cel mai bine.

sfatul meu din toată inima evita asa oamenii alegerea iti aparține decizia este a ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ma inteleg, mai ales cu sora mea de care sunt foarte apropiat.

| Mayhem666 a răspuns:

Nu imi urasc rudele, dar personal nu imi face placere sa le vad de prea multe ori pe an. Cu cat ne vedem mai putin, cu atat mai bine.
Cand vin rude in vizita pe la familia mea, prefer sa ma inchid la mine in camera si sa astept pana pleaca.

| CostinAlamariu a răspuns:

Da ma inteleg foarte bine cu rudele mele si din fericire nu întreaba niciodata chestii personale deci e perfect.