| amancer19 a întrebat:

Va intreb ceva stupid, ce inseamna emo adica stiu ca sunt niste oameni ciudati dar de la ce vine cuvantul acesta?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
"EMO" inseamna un grup de persoane care au suferit de-al lungul vietii foarte mult si nu ii intelege nimeni.
Sunt persoane foarte sensibile, cu o tendinta de retragere din societate tocmai pentru ca nu-si gasesc locul.In general sunt copii cu o situatie materiala foarte buna, carora parintii le dau bani, incercand astfel sa compenseze timpul pe care nu-l petrec cu ei.Asa se formeaza grupurile emo.
Sunt extrem de retrasi, de inchisi, exagerat de introvertiti si foarte greu accepta sa socializeze si cu persoane din afara grupului.Grupurile emo sunt foarte, foarte unite, toti sunt pentru unul si unul pentru toti.Vestimentatia reflecta exact starea interioara pe care o au si machiajul la fel.
Te pup!

| LetMeHelp a răspuns:

Buna!

"Emo" vine de la emotiv, emotii.O persoana emo este una care..nu stie sa se bucure de viata, este mai retrasa, isi taie venele, poarta haine inchise la culoare etc.Sunt asa deoarece au avut parte de niste traume de-al lungul si au parerea ca nu sunt intelesi de catre nimeni.Acum ceva vreme era la moda si in general erau asa adolescentii big grin.

O seara placuta! happy

| SimionAlexandru a răspuns:

Multi oameni judeca gresit, persoanele "emo". Oamenii gandesc prea mult, in loc sa se bazeze pe ce SIMT in legatura cu un anumit lucru.
EMO vine de la Emotii.
Sunt niste persoane minunate, care stiu sa se bucure de viata, sunt foarte sinceri si romantici (cei autentici, nu cei care s-au facut emo ca asa au auzit ca e la moda). Tot ce e "rar" sau "putin", se considera a fi "ciudat" sau "gresit". Dar un om inteligent, stie ca "rau" si "bine", "corect" si ""gresit", etc... sunt doar termeni relativi. Vrei sa gasesti adevarul despre un anumit lucru? Lumea nu poate si nici nu va putea vreodata sa ghiceasca exact ce e in sufletul tau, de aceea, pune-ti intrebarea: Ce SIMT EU in legatura cu acest lucru? Daca il consideri ca fiind "bun", inseamna ca e o mica parte din tine. Daca consideri ca e "gresit", mai bine NU JUDECA. Inlocuieste "gresit", cu : Nu ma reprezinta pe mine insumi, ca persoana :-)

| Alexandra505 a răspuns:

Cuvantul ''emo'' e de fapt semnificativ doar un cuvant care unora li se pare ciudat dar mie nu mi se pare ceva de ras. Ei sunt doar prieteni pe care nimeni nu ii pot intelege. Asa se sprijina reciproc. Persoanele ''emo'' sunt persoane care sufera din diferite motive.

Întrebări similare