| Mogiojojo a întrebat:

Va intreb pe toti: da' ce vieti incredibile sublime inimaginabile aveti voi de nu vreti sa muriti si va baricadati in case si goliti raftu de faina hmm?

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O viață când nu vrei să mori, când lupți cu moartea este incredibilă, sublimă, inimaginabilă. Așa este viața mea. Dar dta, de ce viață nenorocită ai avut parte până acum, de nu ai aflat încă acest adevăr fundamental al vieții, care este perpertuarea, supraviețuirea, care te face să pui asemenea întrebare?
Sau trișezi, ca să provoci TPU să discute cu tine? Căci dacă discuți, ți se pare că trăiești.

| Mogiojojo explică (pentru sadrian46):

'Sau trișezi, ca să provoci TPU să discute...'
da, da ma plictisesc

| Drimmero a răspuns:

Nu e vorba ca trebuie sa fii actor, medic, sportiv,, miliardar ca sa iti doresti sa traiesti, orice om normal isi doreste sa supravietuiasca, e principala caracteristica a omului, desigur ca se face exces de zel, dar nu se stie niciodata daca maine nu vei mai fi.

| Celcestietot a răspuns:

Eu conduc lumea din Antarctica, iar un astfel de om ca mine nu poate sa se stinga, asa ceva este inadmisibil.

| Mogiojojo explică (pentru Celcestietot):

Nu, serios? Cred ca majoritatea dintre ei nici nu s-au gandit daca vor sa moara sau nu. Adica unii voiau sa se sinucida pe-aici da' cand e vorba de C V gata nu mai vor sa moara. Hotariti-va!

| Celcestietot a răspuns (pentru Mogiojojo):

Vorbele sunt mari, dar faptele inexistente.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

Da ce dracu fac oamenii cu atata Faina?
Hai ca si eu mi-am mai luat cate ceva, dar nu faina rolling on the floor

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu o sa mai iasa din casa pana la Paste, asa ca si-au luat de pe acum tot ce le trebuie. Tu nu faci cozonac de Paste laughing?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

Mai face cineva Cozonac acasa? Si poate e mai ieftin la magazin.
U ce "provizii" ai?

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, mai cunosc eu persoane care fac si mi se pare mai bun cel de casa. Provizii? Ca in fiecare luna, nimic in plus.

| Nemessys a răspuns:

Eu ma comport ca si cum nu s-ar intampla nimic. Nu stau in casa ca asa imi zice tati de la stiri si nici provizii nu fac atat timp cat zilele urmatoare magazinele o sa fie deschise.

| CleanHeart a răspuns:

Rolf, hai dupa scandura.

Întrebări similare