anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va iubeeeeeesc pe tooooti!love struck
Voi ati reusit sa ma inveseliti atunci cand eram trista. mi-ati alungat plictiseala si m`ati facut sa inteleg oamenii mai binelove struck
Va iubesclove struck

Răspuns Câştigător
| BUBULINA a răspuns:

Ce bine dispusa esti azi
ma bucur pentru tine happy
asa sa te vad mereu>big grin

15 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Si noi te iubim Silvia!kiss U ai fost si vei ramane preferata mea love struck
Pe TPU si eu am invatat multe lucruri si nu am sa renunt niciodata la acel site.big grin Ma bucur ca am dat de TPU.Ca am dat de multi oameni simpatici si ca mi-am facut prieteni love struck
Esti simpatica si ai un suflet mare! Sa ramai asa mereu!winkingkiss

| SweetCandy a răspuns:

Nu mi-a mai spus de mult cineva ca ma iubeste!happy

Stefan
| Stefan a răspuns:

Ai demonstrat ca ai suflet nobil si sincer, putini sunt ca tine in lumea asta mare, sa recunoasca ca ceilalti au ajutat-o. Nu stiu ce varsta ai dar mi-ai placut, de aceia iti voi propune sa fim prieteni.

Stefan
| Stefan a răspuns:

ANDRUTZA mi-a placut foarte mult muzica propusa, melancolie pentru pacea sufletului ratacit in neantul iubirii.

| Leea1234 a răspuns:

Suntem 16612 ...ai sa faci bataturi la buze, de atatea pupicuri ce ai sa dai! uite ceva frumos:
http://www.youtube.com/watch?v=UhEoT2CkMpY

| Gabry a răspuns:

Si tu incapi in inimile noastre!kiss

| albastrel a răspuns:

Si eu te iube :X

| alexdop21 a răspuns:

Sa stii ca cu toate ca nu pare este o comunitate cu o mana sau doua de oameni foarte restransa, e ca un grup de prieteni cu care te mai certi, dar cu care impartasesti si niste momente frumoase, eu unu nu am mult timp de cand sunt pe TPU dar as putea spune ca mi-am facut niste prieteni pe aici, nu sunt eu cel mai tare in dat sfaturi si cateodata sunt foarte rautacios dar eu zic ca e destul de tare comunitatea asta! Cred ca te poti baza pe www.TPU.ro tot timpul cand ai o problema sau cand doar ai nevoie sa vorbesti cu cineva! Eu nu te iubesc pentru ca nu stiu cine esti dar daca iubesti lumea de aici inseama ca esti sufletista si ca iti pasa de oameni din jurul tau!;)

| ing. a răspuns:

Bunakiss. Si noi te iubimkiss.
Esti o dragutahappy. Ai dreptate, si pe mine siteul asta ma inveseleste uneori.
Te pupkiss

| danutza a răspuns:

Ceea ce simti pentru noi si noi simtim pentru tinebatting eyelashes
daca ne iubesti te iubim daca ne urasti te uramhee hee

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

@danutza

uite un citatbatting eyelashes : Iubirea nu este un târg: te iubesc pentru că mă iubeşti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc.

devil

| alle_1861 a răspuns:

Inseamna ca ai un suflet foarte mare de poti sa ne iubesti pe toti.winking
Da chiar pe toti? laughing

| SLeVeN a răspuns:

Cu placere^^.

| Simon_7286 a răspuns:

Cat de mult ma iubesti?

| s1mplek1ss a răspuns:

si eu te iubesc tongue